W: LONDON UPDATE

Pictures fr. Pinterest!

Godmorgon fina ni! Är just nu påväg till jobbet, men tänkte först berätta lite för er om våra London planer, vi ska ju plugga där i höst. Vi har planerat en weekend dit i maj, ska bli så kul! Detta är planerat för då:

-Besöka skolan: Vi åker främst dit för att besöka universitetet där vi ska plugga i höst. Det ska bli så spännande att komma dit, få en guidad tur, få veta lite mer om skolan osv. Vi har ju inte berättat så mycket för er än om vår utbildning, kommer antagligen att göra ett inlägg om det efter vi besökt universitetet då vi vet lite mer. Men hur som, vi ska studera ett program kallat "LLB Law with Human Rights", ett treårigt program men man kan även lägga till 1 eller 2 år för att få en master. Vår plan just nu är helt klart att plugga 5 år, vi kan även få möjligheten att plugga ett eller flera år (efter det andra året) i Dubai då skolan även har universitet där. Åh känns så spännande och längtar verkligen till att börja plugga igen! :-)

-Leta boende: Detta ska även bli så kul och spännande, att leta boende. Vi ska ta kontakt med en mäklare nu i veckan för att försöka få till så att vi kan kika på några olika när vi är där. Just nu funderar vi mest över att bo i Covent Garden, då det är nära och enkelt att ta sig till skolan därifrån. Verkar även vara ett väldigt mysigt område. :-) Kommer självklart uppdatera er om detta också när vi väl är där!<3

-Äta gott och mysa: Haha, detta kan vi ju såklart inte missa. Måste göra lite mer research så vi inte missar några bra ställen. Men "Sketch" och "Princi" vill vi i alla fall väldigt gärna testa. Har ni några andra London-tips så lämna jättegärna en kommentar.<3

Gillar

Kommentarer

Mia
,
Vad spännande det låter! lycka till
Jennifer,
Missa inte The breakfast club om ni inte redan varit där! Drömmiga bruncher, lite retro och väldigt mysigt. Kan vara lite kö men det är det värt.
www.nouw.com/jcnnifcr
Sofie
,
Kommer ni bo i London med er familj? Och ville inte ni bo och studera i USA också?