W - YOGA, BREAKIE & BANGERHEAD=MONDAY

Precis som vi redan har berättat så började vi den här måndagsmorgonen med ett yoga pass på Altromondo yoga på Grev Turegatan. 07.45 samlades några från Devote gänget för att yoga tillsammans! Vi har ju faktiskt bara testat yoga en gång innan, på Social Media Party, men den här gången skulle det bli ett riktigt pass. :-)

Vi fick testa massa olika övningar, bl.a handstående som vi aldrig har gjort förut. Var inte alls läskigt eller obehagligt som man trodde, nu vill vi lära oss att stå ordenligt, skulle vara coolt! :-P Så skönt att starta morgonen såhär, om ni nån gång vill yoga så borde ni göra det på Altromondo yoga!<3

Sedan frukost på Taverna Brillo, vad uppdukat med massa gott! Tog bland annat deras varma choklad, dricker ju inte kaffe så tar alltid choklad. :-P Mysigt ställe!

Vanessa med härliga Mikaela!

Åh massa små mackor, grillade crossiants och färskpressad apelsinjuice! Perfekt att starta dagen såhär<3

Och Vendela med fina Amelie! Vi satt kvar på Brillo ett tag och njöt av frukosten, snackade om en massa saker och hade det mysigt.

Sedan vidare till Bangerhead där vi fick håret stylat! Så skönt att få det fixat för dagen. Önskar att man kunde få proffs hjälp såhär varje dag. ;-)

Goodiebags fick vi med oss också, innehållet tänkte vi visa för er snart! :-) Tack så mycket till Bangerhead! Finfixade promenerade vi runt för att hitta locations för att fota av dagens outfit. Blev riktigt fina bilder på båda, så nu har vi många inlägg att göra. Som ni ser så har vi haft en riktigt bra dag! Hoppas ni också har haft en fin måndag<3

]]

Gillar

Kommentarer