W - WORKOUT + OUR DAY

Hej på er hjärtan! Ursäktar vår dåliga uppdatering idag, hoppas ni tyckte tävlingen var rolig i alla fall. :-) Vi har haft fullt upp på jobbet, med lite pappersarbete och fixa julklappar till hela personalen. Efter passade vi på att dra på oss träningskläderna och köra ett Tabata pass på gymmet + lite extra styrketräning efter det och stretch såklart! Vi tog oss också tid att fota fyra av våra favorit exercises att göra när man är på gymmet. Tips till er om ni någon gång inte vet vad ni vill göra. :-)

Hi! Excuse our bad update today, hope you enjoyed the contest anyway. :-) We have been busy at work, with paperwork and fix Christmas gifts to the entire staff. After we took the opportunity to run a Tabata workout at the gym + some extra strength training after it and stretch course! We also took time to shoot four of our favorite exercises to do when you're at the gym. Tips if you ever do not know what you want to do. :-)

Skierg

En ny träningsmaskin på gymmet, super för magen och armarna! Skierg kallas den och det är i princip som att åka skidor, bra för oss som inte gillar att åka skidor ute i kylan. ;-)

A new training machine at the gym, super for stomach and arms! Skierg it is called and it's basically like to ski, good for us who do not like to ski outside in the cold. ;-)

Brutalbänk på svenska och den känns kan vi säga! (Det kanske syns? ;-) Magen får sig en riktig workout, den här övningen är sjukt effektiv!

This one feels, we can say! The stomach gets a real workout, this exercise is so effective!

Deadlift

Marklyft "älskar" vi att göra (då den är så bra för nedre rygg och rumpan), det viktigaste är att hålla ryggen rak hela tiden och låta skivstången följa tätt intill kroppen.

Deadlift, we "love" to do (it is so good for the lower back and buttocks), the key is to keep your back straight at all times and allowing barbell to follow closely to the body.

Denna har länge varit en favorit, så bra för flåset och rumpan + benen på samma gång. Enkel att göra också, här kan man liksom inte göra fel! :-)

Vi kände att det var dags för ett träningsinlägg, har ju inte gjort ett sådant på länge och det brukar uppskattas! :-) Nu har vi ätit kyckling och hummus till middag (mums) och suttit och förberett lite inlägg + svarat på en massa mail. Nu tänkte vi koppla av resten av kvällen med bad i jacuzzin och mys framför Homeland. Tänkte börja kolla på den serien, någon av er som har sett den, vad tycker ni i så fall? Imorgon ska vi upp tidigt igen, åka in till stan för fika med några kompisar (mys!), ett möte, julbord och tillsist bio tror vi. Vi brukar se till att gå på minst ett julbord varje år och i år blir det ett italienskt på Trattorian, har varit där förut och det är så gott! Vi älskar ju italienskt, mycket kan ju inte gå fel då? ;-) En fullspäckad dag men vi älskar ju att ha mycket att göra. Nu känns det dock som att vi behöver några dagar utan att göra något och bara vila, men det får bli på Maldiverna. Vi har beställt en massa böcker så vi är redo för en härlig och lugn tid i värme och sol! Ååh vad vi längar!! Hur har er dag varit? Puss!<3

Now we have eaten dinner and answered some emails + prepared some posts for tomorrow. Have a coffee with some friends, a meeting, christmas buffet and go to the cinema are on the schedule tomorrow. What have you done today? Xx

]]

Gillar

Kommentarer