W - WORK DAY

Hej fina ni och ursäkta för låg uppdatering under dagen, vi har haft en heldag på jobbet från 9 imorse! Några av er brukar ju vara nyfikna på vart vi jobbar/vad vi jobbar med. Framförallt så är ju bloggen vårt jobb då vi jobbar med den varje dag, men nu när vi äntligen har några lediga dagar så slappar vi inte hemma på soffan utan åker iväg till mammas och pappas företag för att hjälpa till med det vi kan! Nu kommer lite snaps från vår jobb-dag. :-)

Det mesta vi gör inkluderar pappersjobb, så är det ju på kontor! Idag fick vi sortera många fakturor och bokföringsunderlag, vi brukar även få hjälpa till med in-och utbetalningar, bokföring och annat ekonomi-jobb. Detta fick vi smått lära oss när vi började jobba hos mamma och pappa, vilket var ungefär i åttan. Snacka om att vi hade försprång när vi sedan kom till ekonomilinjen på gymnasiet hehe...

Det här är vår fina assistent Trixie, det första som händer när vi kommer på morgonen är att hon hoppar och skuttar för att hon är så glad när någon kommer in på kontoret. Hon gillar även att göra en sällskap till lunch, då sitter hon gärna på stolen bredvid och kollar avundsjukt på maten. :-P Men det bästa hon vet är nog när man kastar bollen, hon tröttnar aldrig!

Idag fick vi göra "grovjobbet" kan man säga, nämligen att städa i arkivet längst ner i källaren. Vi tog på oss kläder som fick bli skitiga och så satte vi igång! Det är ju inte lite att fixa, kolla alla pärmar liksom? Det finns dessutom mer bakom platsväggen. Allting har ju sparats i flera år och idag fick vi sätta in allt i arkivmappar!

I slutet av jobbdagen var vi med på grupp passet på gymmet, efter körde vi lite extra stryka och stretch! Så svettigt var det idag, men älskar ju känslan efteråt. :-) Vi gjorde en typ av tabata, gillar att träna i grupp, man blir så mycket mer peppad då!

Sedan blev det middag på sushin! Vi åt kycklingspett och wokade grönsaker. :-P

Sedan avslutade vi dagen här, på salong Secret of Beauty där Irina både vaxade brynen och färgade ögonfransarna. Nu är vi fräscha till stranden nästa vecka, alltid skönt att slippa sminka sig! :-) Irina är så duktig och man är alltid så avslappnad när man har varit där, så lugn stämning, precis vad man behöver nu.

Nu är det mys i soffan och kolla avsnittet av Bachleor som vi missade igår, hoppas ni har haft en fin dag<3

]]

Gillar

Kommentarer