W - WISHLIST : TRAVEL

Något vi älskar mest av allt: att resa. Under det här året har vi redan hunnit med att besöka: Maldiverna, Milano, LA, Las Vegas, San Diego, London och Montenegro. Nu (som vi redan har berättat) bär det snart av till Brasilien, Búzios, Rio och OS. Verkligen en DRÖM resa och vi hoppas att ni är lika taggade som oss på den här resan, vi ska ju uppdatera er varje dag med bilder och videos. :-D Men utöver detta så hoppas vi på att få resa ännu mer och detta är vår travel wishlist<3!

LA

Vi önskar att få åka tillbaka till LA, gärna under höstlovet. Vi har ju planer på att flytta hit under en längre tid efter studenten och vill hitta det perfekta området att bo i! Så den här gången vill vi stanna några dagar i Santa Barbara, en stad utanför LA, har hört så mycket fint om det stället så självklart måste vi dit. :-) Vi vill också spendera några dagar i LA, gärna i Santa Monica då vi älskar det området. Åka till Orange County (OC) skulle också vara hur kul som helst!

NEW YORK & EXUMA ISLAND BAHAMAS

Sista punkten på vår wishlist: att få fira jul eller nyår i vårt älskade New York. Saknar NY väldigt mycket och det skulle vara en dröm att få åka dit i år igen. I slutet av året skulle vi vilja åka till en ö i Västindien. Fira nyår där och ta det lugnt. Vi har varit på några Västindiska öar innan och älskar det, vår favorit är Turks & Caicos, men den här gången skulle vi vilja se ett nytt ställe, nämligen Exuma Island på Bahamas! Alltså ser ni vilket drömmigt ställe? Kristallklart vatten, water pigs (hur gulligt?) och vita stränder.

]]

Gillar

Kommentarer