W - WHAT WE EAT IN A DAY

Vi gillar alla typer av "what I eat in a day" inlägg eller videos. Så därför tänkte vi att ni får se vad vi äter under en helt vanlig dag, ungefär såhär ser våra matdagar ut när vi bara är på jobbet eller andra vardagar. :-)

Till frukost äter vi nästan alltid smoothies eller cashewnötter mixat med bananer. Det sistnämnda blev det idag! Toppad med varma hallon, passionsfrukt och raw nutella<3

Till lunch gjorde vi en varsin avo-toast, favorite of all times! Vi gillar att mosa avocadon, hälla ner salt+chili och pressa en lime. Sedan toppade vi med parmesan, som de ost älskare vi är...

Efter träningspasset på gymmet drack vi en varsin havremjölk från Oatly, de är så himla goda... Helt veganska och denna med chokladsmak är vår favorit, perfekt om man är småsugen på "mellis" (så himla gulligt ord?). ;-)

När vi kom hem var vi så hungriga så vi gjorde en bowl till middag. Älskar ju att äta på detta vis och idag fyllde vi den med: majs, zucchini, sötpotatis pommes och blomkål (älskar blomkål). Detta var så himla gott verkligen!

Gillar

Kommentarer