W - WELCOME HOME SNAPS

NEW STUFF

Godkväll fina ni! Idag under eftermiddagen landade vi i Sverige, har varit ett dygn av resande, men det har skönt nog gått ganska fort. Dock var det långa köer från Arlanda, så det tog ett tag att komma hem. Det första vi gjorde var att handla till det tomma kylskåpet och hämta ut paket! Hade beställt lite höstfint från Zalando, ni får en liten sneak peek på en av grejerna: dessa underbara skor från Missguided, längtar efter att bära de till en snygg outfit<3

SNACK : MACARONS

När vi imorse mellanlandade på Portugals flygplats fick vi med oss lite macarons från Paul! Har ätit macarons på detta ställe i Paris innan, så vi visste redan att de var hur goda som helst. :-P Så dessa blir vårt snacks ikväll, hade också landat ett nytt nummer av ELLE i brevlådan, lyxigt värre<3

VILJA & VILGOT<3

Vi fick träffa våra hjärtan efter att ha varit iväg i tre veckor, de verkar ha saknat oss för nu följer de oss vart vi än går och är så mysiga, precis som de brukar vara<3 Ni vet ju säkert redan hur mycket vi älskar våra katter hehe. På bilden är det vår fina Vilja!

TACO DINNER !

Ni vet nog hur man känner när man har varit borta ett par veckor och den dagen man landar så har man oftast en stark craving på någon maträtt, iaf vi. :-P Vi har längtat efter hemlagad mat, finns inget bättre än mammas mat<3 Idag blev det tacos med massa goda tillbehör, mums! Nu ska vi fixa lite glass och sedan slänga oss i soffan framför några avsnitt av 24, har kollat lite OS också, kul att det nästan bara är tjejer som tar hem medaljerna för Sverige, GIRLPOWER! Får se hur det går att somna sedan med denna jetlag, denna gång är det ju dock bara 5h så det nog gå bra, är ju ganska vana vid att vara jetlagade. ;-)

Något som vi upptäcker ju mer och mer vi reser och särskilt idag när vi kom hem efter "vinter" i Brasilien (30 grader och sol) till sommar i Sverige med 10 grader och regn, är att vi i framtiden inte vill bo i detta land. Vi längtar inte efter att klä oss i höstmodet, stickade tröjor och pälsar som de flesta andra bloggare gör, vi vill gå runt i lätta sandaler och tunna jumpsuits, vi vill inte bo i ett land som har vinter i ett halvår och sedan knappt någon riktig sommar! Även fast vi har möjligheterna att kunna resa flera gånger om året och att vi precis varit tre veckor i varma Brasilien, så känns det tungt att vi snart ska gå in i de mörka månaderna igen när sommaren varit så efterlängtad. Vi vägrar att inse att sommaren är slut, men idag när vi landade i kalla Stockholm och såg alla andra gå klädda i jackor och jeans, medan vi fortfarande hade klänning och flip flops så kändes det ganska tungt. Vi tror att ju mer man reser, desto mer beroende blir man av det, man får liksom aldrig nog<3 Nu... blir det in på booking.com och kolla nästa resa hehe. ;-)

]]

Gillar

Kommentarer