W - WEEKLY: WHAT TO EAT?

Härliga bilder, eller hur? ;-) Alla är ifrån Pinterest!

Istället för att börja veckan med veckans schema så kör vi veckans matlista istället. :-P Alltid bra med lite tips, och detta är typ första gången i vårt liv som vi skriver en matlista för HELA veckan... Vi går alltid in på antingen Pinterest eller olika mat konton på Instagram när vi behöver nya idéer. Den här veckan vill vi köra nyttig mat, det är ju såå gott också!

MÅNDAG:

Idag blir det nog rester från middagen igår då vi slutar så sent, men vi tänkte även prova på att göra avokado fries, dröm haha.

TISDAG:

Sparris soppa! Vi brukar inte äta soppa så ofta hemma, men när vi gör det gör vi alltid tomatsoppa. På tisdag ska vi göra sparrissoppa, borde ju bli lyckat då vi älskar sparris!

ONSDAG:

Ser ni bilden? Hur gott ser inte det ut? Detta ska vi göra på onsdag, och det är sötpotatis fylled med kyckling. Vi älskar ju sötpotatis<3

TORSDAG:

Dagen då vi alltid lagar mat själva åt bara oss två, och då brukar det bli något lite enklare. Vi gör alltid någon slags vegetarisk bowl, på torsdag tänkte vi göra med sötpotatis och massa grönsaker. Mums.

FREDAG:

Vi inviger helgen med grillat! Vi älskar ju att grilla, och nu börjar ju "säsongen" ta slut så vi tänkte passa på. :-) Till det brukar vi alltid göra en massa goda tillbehör som olika sallader och grillad majs. Hur goda ser inte morötterna ut med granatäpple?

LÖRDAG:

Då ska vi ha gäster på middag, så vi (+mamam såklart) ska laga beef bourgogne.

SÖNDAG:

Veckans sista dag, och då har vi planerat att laga japanskt. Nudlar med flankstek! Med lite finare ord kallas rätten "ramen". :-P

Vi kommer att lägga ut recept lite allt eftersom! :-)

]]

Gillar

Kommentarer