W - WEDNESDAY WORKOUT

Idag efter jobbet körde vi ett hårt tabata pass på gymmet! Vi har varit väldigt trötta hela dagen så först var vi inte så taggade, men man blir ju alltid pigg när man kommer igång. :-) Vi fotade några av de övningar vi gjorde, så här får ni lite träningstips. Perfekt en onsdagskväll! För er som inte vet vad tabata är kan vi förklara det som en cirkelträning där man gör ett x antal övningar under ett x antal sekunder med en kort vila emellan. Snabb och effektiv träning! Vi tänkte även att det kunde vara kul att tipsa om hur vi brukar stretcha, kanske är det någon av er som hade som nyårslöfte att kunna gå ner i spagat? ;-)

Dips

Superbra övning för armar, och superlätt. Det du behöver tänka på är att armbågarna ska peka rakt bakåt, den här är så jobbig tycker vi, armar är det vi tycker minst om att träna.

Boxhopp

Den här tar på både låren och flåset kan vi lova er! Man hoppar upp på en bänk och gör en squat innan man hoppar ner igen.

Utfallshopp

Ännu en jättebra övning för ben + rumpa, ni alla har väl någon gång gjort utfall? Denna övning är precis likadan, men med ett hopp emellan varje utfall.

Gående planka med hopp

Vi vet inte riktigt vad den här övningen kallas egentligen, men man börjar i en vanlig planka och sträcker sedan på armarna och hoppar. Tänk på att spänna magen!

Den här brukar vi göra på dansen, och den ska tänja ut så man kan gå ner i split. Man lägger sig mot en vägg, och det är viktigt att hälarna är i golvet. Ont gör den, men det är en superbra stretch övning. :-)

Den här är en relativt enkel stretch, den är super om man vill kunna gå ner i spagat. Man ska försöka på det främre benet i 90 grader och luta sig över, kom ihåg att höften inte får lyftas.

Lite träningstips var det, tycker ni sådana här inlägg är kul? Vi försöker tipsa om så mycket som möjligt, träning är ju något som vi tycker är väldigt roligt. :-) Imorgon ska vi jobba igen, och efter ska vi till Globen för att se Ellie Goulding!! Vi är så taggade, ska bli så kul. Vi bokade detta förra året, så vi har väntat ett tag haha. Ska någon av er på den konserten? Puss!<3

]]

Gillar

Kommentarer