W - WE WOULD LIKE TO GO TO

Hawaii

Ett ställe vi har besökt förut och åh vad vi älskar Hawaii. Vi besökte då Honolulu, och det skulle vara drömmen att få besöka andra öar också, som till exempel Maui. Hawaii har vi så många minnen med, vi firade in år 2014 på Waikiki Beach, åkte på roadtrip runt ön, besökte vattenfall, North Shore med de galet höga vågorna och Sunset Beach.<3

Bora Bora

Ett ställe som verkar likna paradiset Maldiverna väldigt mycket och det står nog på mångas travel wishlist. Kanske nästa vinter? Vi håller tummarna på att vi kommer att besöka det här stället, ser det inte underbart ut?

Montenegro

Ännu ett supervackert ställe som vi skulle vilja besöka och det ska vi faktiskt också göra senare i vår. Vi ska närvara på våra familjekompisars bröllop och det ska bli så kul!

San Diego

Vi har tänkt när vi har besökt LA att vi också vill besöka San Diego, så det ska absolut bli ett stopp där nästa gång vi åker till Los Angeles!

Los Angeles

LA besökte vi för två år sedan och vi längtar tillbaka! Städer som LA och New York är svåra att slå, det är ju bara själva känslan man får av staden som är så speciella. Hit ska vi definitivt igen inom en snar framtid!

Milano

Vi har besökt flera ställen i Italien men aldrig Milano. Milano verkar vara en väldigt vacker stad, någon av er som har varit där? Vi tycker om Italien så då tror vi absolut att vi skulle tycka om Milano!

Bali

Vi pratade om att åka till Bali innan vi bestämde oss för Maldiverna så det skulle vara drömmen att få besöka det stället också!<3

Jamaica

Ett till ställe vi har besökt förut som vi gärna skulle vilja åka tillbaka till är Jamaica. Vi har besökt många öar i Karibien och det är självklart en av våra favoriter platser. Det var några år sedan vi besökte Jamaica och då var vi inte där länge så en resa tillbaka dit är självklart med på vår travel wishlist!

Har ni någon travel wishlist? Vad står i så fall på den? :-)

]]

Gillar

Kommentarer