W - VENICE

Häromdagen bestämde vi oss för en heldag i Venice! Venice är ju ett stort område här i LA, så vi har massa bilder från både beachen och Abbot Kinney, kanalerna osv. Så nu får ni först bilderna från Venice beach! :-) Vi hyrde cyklar vilket var en otroligt bra idé då det är så mysigt att cykla på strandpromenaden, går också mycket snabbare att ta sig fram! :-P

Ser ni vad detta är? En liten söt buss fylld med bikinis, åh älskar sånt här haha! Så vi var såklart tvungna att ta en bild. ;-)

Caitlyn var med oss under hela dagen, superbra att hon bor här i LA så hon kunde guida runt oss i alla olika områden i Venice! :-)

Som sagt så tog vi oss fram på cykel! Var så längesen vi cyklade, men det var ju riktigt kul. :-P Cyklarna var så söta också, bra för blogg bilder! ;-)

Sådana här roliga väggar finns överallt! Så det är inte svårt att hitta bra locations för bilder. :-)

Något man inte får missa om man är vid Venice beach är att kolla in skate park, det är så otroligt duktiga människor där. Vid sidan om dansar folk på rullskridskor. Roligt att gå dit och kolla ett tag! :-) Såhär såg dagen ut i söndags, vi var också vid Abbot Kinney och kanalerna, så mysiga områden så bilder därifrån kommer senare. Idag ska vi till Hollywood<3

]]

Gillar

Kommentarer