W - VEGAN TASTING MENU IN SAN SEBASTIAN

Hej hjärtisar! Sitter just nu på bryggan och bara njuter, det är nu man kan börja sitta i solen - det har varit så varmt så dagen har mest spenderats i skuggan. Men helt fantastiskt ändå att man kan sitta till sent på kvällarna utan att behöva sätta på sig en kofta eller vira in sig i en filt. Svensk sommar när den är som bäst!<3

Tänkte nu berätta för er om Michelin Restaurangen vi besökte i San Sebastian, den var helt magisk! På bilden ovan ser ni utsikten vi kom fram till - man fick åka högt upp i bergen för att sedan mötas av en vy över hela San Sebastian, så förbaskat vackert.

Inne i restaurangen, som går under namnet "Mirador de Ulía" fick vi sätta oss till bords och fick en fördrink som matchade solnedgången utanför. Verkligen det perfekta stället för en restaurang, inte fy skam att äta middag med denna view i bakgrunden.

Detta kom in som tilltugg till fördrinken. Pinxos är ju hela grejen med San Sebastian och här fick vi lite tjusigare sådana. Dessa var även veganska vilket inte kunde ha passat oss bättre - ibland när man ska testa helt nya smaker så känns det bra att det endast är grönsaker, förstår ni vad vi menar? ;-) Dessa var i alla fall pixos - små burgare, rischips och svampomelett. Detta var så himla gott - kan ni tänka er att även det lilla salladsbladet var otroligt gott?!

Vanessa bar denna klänning från Na-Kd, eller det var tänkt att hon skulle haft den först, men det blev så varmt så hon bytte till klänningen på första bilden som kommer ifrån Topshop!

Sedan valde vi alla deras tasting menus. De hade en "vanlig" och en vegan. Aldrig sett något ställe innan som erbjuder en vegansk tasting menu, tummen upp för det!

1:a rätten: Rödbeta fylld med tomat och tomatsorbet / 2:a rätten: Tomat fylld med tomat och toppad med sesamfrön

3:a rätten: Sparris med curry och picklad vattenmelon / 4:e rätten: zucchini spagetti med äggfri maräng. Denna hade så god asiatisk smak och blev en av våra favoriter av alla rätter vi smakade!

Vår fina mamma och pappa<3

5:e rätten: Rostad avokado med grapefrukt (detta var så himla mumsigt) / 6:e rätten: Morot ravioli fylld med grönsaker. Denna lilla rackare var otroligt god och vi hade kunnat trycka i oss minst 4 till hehe.

Denna view skojar man inte bort och denna solnedgång skojar man inte bort. Älskar älskar älskar solnedgångar.<3

7:e rätten: "Äpple" med cider. Denna var vi inte riktigt helt säkra på vad det var för något, men det var väldigt fräscht och smakade mynta och citrusfrukter. / 8:e rätten: Champinjonrisotto med tryffel smör. Mumss

Vendelas outfit har vi ju redan visat i tidigare inlägg. Vi båda gillar denna klänning riktigt mycket och väskan har använts flitigt. Tänka sig att en träväska (eller "krabbfällan" som vår lillebror säger) kan passa så fint till allt!

Till varje rätt fick vi testa ett nytt vin som skulle passa just till den rätten. Så det blev några glas kan man säga hehe...

9:e rätten: Gin & tonic glass. Då vi inte är några fan av GT så var denna den enda rätten som inte föll oss i smaken. / 10:e rätten: Hallon sorbet med choklad mousse och mörk choklad. Ok, detta var helt i vår smak och låt denna fact sjunka in - det var veganskt...

Vår lillebror gillar ju inte att vara med på bild, här lyckade vi i alla fall fånga ryggen på honom om någon skulle tycka det var intressant. :-)) Haha vår fina Viggo!<3

Och som om 10 rätters inte var nog så fick vi in en choklad bricka med macarons och choklader, samt en varsin coffee shot. Efter detta var det tack och godnatt.

MEN, vi fick inte glömma att ta en utsiktsbild på hela San Sebastian som lyste i nattmörkret. WOW på detta<3

En fantastisk kväll och en upplevelse att äta en vegansk tasting menu. Är ni i San Sebastian och gillar sådana här typer av upplevelser så får ni inte missa att gå hit!<3

Gillar

Kommentarer