W - VÅR MYSIGA FREDAG I BILDER<3

Fredagen började med morgonmys med en fluffig älskling innan vi hade ett Zoom seminarium i equity and trusts. Efter detta var vi väldigt taggade på helg efter en hektisk vecka i skolan.

Senare åkte vi in till stan med mamma, pappa och mormor. Vår mormor är världens gulligaste människa, så rolig (utan att hon ens vet om det haha) och har alltid lite skvaller att berätta. ;-) Bästa mormor<3

Det var en solig, höstig fredag!! Blåsigt som bara den dock så känns verkligen att det är höst nu. Så det var dags att ta fram vår älskade kappa från Sand igen! Bootsen är från Zara.

Vi var på några lägenhetsvisningar, det är ju så kul att kolla runt!! Vår favorit var en vindsvåning i Gamla Stan, utsikten (som ni ser på senaste bilden) var helt magisk.

Invigde en ny cape-kappa från Zara!! Den är verkligen så fin och känns sådär lyxig, älskar den. Den mysiga grå tröjan är från & Other Stories!

Avslutade dagen med middag på Surfers.<3 Älskar verkligen maten där. Går ni hit får ni verkligen inte missa deras ingefärsdoftande tofu, den är magisk!! Väldigt mysig fredag, när vi kom hem kollade vi Idol (vem älskar inte Idol fredagar?!) och nu ska vi sova för att ladda batterierna inför en hel dag fylld av plugg imorgon. Puss!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,

Vilken söt katt! Älskar kappan ifrån Zara 😍

nouw.com/artibus