W - TOUCHDOWN LA

Efter 11 timmars lång flygresa var vi äntligen påväg ner på marken igen! Såhär fint var det när vi landade på LAX, flygplatsen i LA. Flygresan gick bra, vi flög med SAS nya plan så allt var nytt och bekvämt. Dock blir det lite tröttsamt till slut när man har suttit på samma ställe i flera timmar. Men, men, resan gick bra och vi var så glada över att äntligen landa i LA!

Efter att ha hämtat väskorna och gått igenom 3 passkontroller (ja så noga är de här) fått höra "stay out of trouble ladies" av en officer (ser vi så busiga ut?), åkte vi till firman som familjen hyr bil av under resan! Vi tycker alltid att det är bekvämt med att hyra bil, vi ska ju åka runt på den här resan också för att kolla så många olika områden som möjligt. Först åkte vi till vårt hotell i Santa Monica!

Efter att ha checkat in på hotellet, bytt om till barbent (som vi längtat) och solglasögon, promenerade vi till Urth Café för att träffa några av våra familjevänner som bor här! Hade inte hört talas om Urth Café innan, men det här stället kommer vi självklart komma tillbaka till. Så fräsch mat, allt är organiskt också vilket är ett stort plus! Vi tog en varsin hummus & tabouleh sallad och fresh lemonade. Detta åt vi på uteserveringen i solskenet, så härligt! Ni som vill besöka Urth Café hittar det på 2327 Main St, Santa Monica<3

LA är verkligen palmernas stad, det finns palmer exakt överallt! Efter vår mysiga lunch på Urth Café promenerade vi runt lite på gatorna i Santa Monica. Vi planerar verkligen att ta såå mycket fina bilder när vi är här, omgivningarna är fantastiska!

Tillbaka på hotellrummet hade vi fått en massa gott som en fin överraskning av hotellet, kakor, choklad doppade jordgubbar, bär osv. Hur fint? En bild från vårt mysiga rum också, det här hotellet är verkligen typiskt LA. Le Meridien i Santa Monica bor vi på, för er som undrar. :-)

Ganska snart efter att ha kommit tillbaka till hotellet bestämde vi oss för att gå till gymmet för ett pass! Eftersom vi är 9h efter Sverige så är vi jetlagade, så kände att träning var ett bra sätt att hålla en vaken några timmar till. ;-) Körde ett gympass med både styrka och kondition, skönt var det! Nu har vi förberett några inlägg, blir lite knasigt med uppdateringen pga tidsskillnaden, som ni kanske förstår, men vi gör vårt bästa. :-) Nu måste vi sova för ögonen håller på att falla ihop, godnatt hjärtan<3!

]]

Gillar

Kommentarer