W - TODAY'S WORKOUT

YESTERDAY'S WORKOUT

Att hålla igång träningen var ett litet löfte vi hade till oss själva när vi kom hem från resan och det har gått väldigt bra hittills. Blandar yoga med pass på gymmet, känns skönt att få lite av båda! :-) Igår satte Piero ihop ett pass till oss, som var DÖjobbigt. Det gjorde så ont i kroppen efter detta, men då vet man ju att man har jobbat hårt. Tänkte dela med oss av det passet till er! Det går fort, är effektivt och hela kroppen får jobba. Även perfekt då du inte behöver ett gym, det går lika bra att köra hemma!

-Sök upp "Sally" låten på Spotify. Denna övning ska du göra 3 gånger. Första omgången är det knäböj, andra armhävningar. När de sjunger "bring up" är det ok att resa sig ur knäböj position eller häva sig upp i armhävningsposition, när der sjunger "bring down" sjunker man ner i knöböj eller armhävning. Tredje omgången är det situps, men här tvärtom så när de sjunger "bring down" så går du upp i en situp och ner när de sjunger "bring up".

-Sedan körde vi styrkeövningar från 10 till 100 st, ingen vila emellan:

10 fällkniv

20 burpees

30 pushups

40 situps

50 knäböj

60 russian twist

70 cykel situps

80 rygglyft

90 stå i plankposition och nudda axel och fot

100 box slag

Efter detta kan vi säga att musklerna känns ömma. Ett perfekt pass att köra hemma i vardagsrummet en dag när man inte orkar ta sig till gymmet. ;-)

Gillar

Kommentarer