W - THIS WEEK

Birthday this week, we're turning 19!

MÅNDAG: Idag ska vi jobba, få undan lite grejer som ska bli gjorda och beställa hem lite grejer genom ett samarbete. Träning står också på schemat och förhoppningsvis en myskväll på bryggan<3

TISDAG: Dagen börjas med yoga! En ny träningsform som mamma föreslog, ska bli så kul att testa. Vi har ju testat yoga någon gång innan, men vi tänker att om vi gillar det så är det nog något som vi ska börja med lite mer regelbundet. :-) Sedan ska vi till jobbet!

ONSDAG: Jobb, men förhoppningsvis slutar vi lite tidigare så vi kan komma hem och fixa i våra rum. I helgen rensade vi ju ut en massa skit ;-) Nu behöver våra nya byråer snickras ihop!

TORSDAG: Jobb igen, men på kvällen ska vi in till stan. Titta i lite affärer och äta middag, vi har bokat Kommendören, deras meny för augusti ser så drömmig ut.

FREDAG: Lediga och dagen är än så länge oplanerad.

LÖRDAG: Vår kusin Cilla fyller 18 och det firas på kvällen då vi ska hem till henne på hennes 18-års fest. :-D

SÖNDAG: Vi fyller 19! Något som vi knappt har hunnit tänka på, 19 är ju inte en så speciell ålder... Vi har i alla fall bokat bord på en restaurang, sedan får vi se om vi firas på något mer sätt också!<3

Gillar

Kommentarer

Ellie,
What? You are only 18??? Cool! I'm 16. ;-P www.blogellive.com
www.blogellive.com