W - THINGS TO LOOK FORWARD TO

22 April / April 22nd

På fredag ska vi på födelsedags partaj, vår kompis Anastasia fyllde 18 för några veckor sedan och på fredag ska hon ha en fest för att fira sin födelsedag! Temat är "dress up", så klackarna åker på och en fin klänning.

On Friday it's time to celebrate our friend Anastasia!

27 maj - 1 Juni / May 29 - June 1st

Den 27 maj åker vi till Montenegro för att gå på ett bröllop, en familjekompis ska gifta sig! Vi har börjat kolla på klänningar för man kan ju inte vara för fin på ett bröllop. :-P I Montenegro ska vi bo på ett jättefint hotell, bada, sola och ha det mysigt!

Trip to Montenegro!

10 juni / June 10

Den 10e juni får vi sommarlov, aahh vad vi längtar!

Summer break, aahh! *-*

10 juni / June 10

Ska vi på studentfest, vår kusin Viktor tar studenten och det ska såklart firas på stort! :-P

Slutet av juni /End of June

Har vi planerat att åka till Frankrike för en roadtrip typ. Finns så många ställen vi vill se där, inget bestämt än men en resa till Franska Rivieran blir det iaf. Finns ju ingen bättre tid för än sommaren för en resa till nånstans i Europa! Vi älskar ju Paris, så vi vill verkligen se mer av Frankrike. :-)

Trip to France. There's no better time than the summer to explore new places in Europe. :-)

19-24 juli / July 19-24

Ska vi vara media ansvariga på ett idrottsevenemang. Mer om det då! :-)

Slutet av Juli / End of July

Har vi planerat att åka till Gotland, Visby. Aldrig varit där förut så det ska bli riktigt kul, har hört att det är så fint och mysigt där på sommaren! :-)

Trip to Gotland, Visby. Never been there before so it will be really fun, have heard that Visby is so nice and cosy in the summer!

]]

Gillar

Kommentarer