W - THE THURSDAY LIST

BILD: LISAHÖÖK

Listan hittade vi på Lisa Olssons blogg!

Bästa hittills denna vecka: Att vi fick veta att vi är favoriter till ett projekt som snart kommer igång. Det är superhemligt fortfarande och vi kan inte säga mer än detta tyvärr! Men det kommer bli roligt. :-D En annan bra sak denna vecka är att proven för denna vecka redan är avklarade, hehe så det är skönt, bara att ta nya tag inför nästa vecka nu då!

Sämsta hittills denna vecka: Det som hände igår kväll med vår katt Vilgot. Han hade varit i slagsmål med en annan katt vilket vi såg när han kom in och blödde på hela halsen. Det gör ju så ont i hjärtat när det händer något med katterna, men eftersom det var så sent på kvällen så var det ganska långt att åka till veterinären så vi tänkte att vi avvaktar under natten. Så vi fick duscha honom (vilket han älskar) och sedan fick han sova i vår s ng (vilket han aldrig får annars) och nu på morgonen så verkade han må bättre igen<3

Det här tänker vi mycket på: Skolan och försöka strukturera livet efter allt plugg. Studenten är också mycket i huvudet just nu, det ska bli så skönt att sluta gymnasiet och få börja på ett nytt kapitel i livet! Flytten till LA tänker vi mycket på, längtar som bara den<3

Vad har vi på oss idag: Vi är nu påväg för att fota outfits, så det kommer senare. Men vi båda har på oss en varsin tröja som vi fick hemskickade från Chiquelle!

Dagens smink: Som varje dag: foundation från Marc Jacobs, dipbrow från Anastasia, eyeliner från Esteé Lauder, mascara från Chanel och highlighter från The balm!

Den här veckan ser vi fram emot: Att få baka slutty brownies till Viggos kalas på lördag, hehe, vi älskar ju faktiskt att baka och brownies är en stor favorit hos oss. Ni kan vänta er ett recept på de godaste slutty brownies i helgen! ;-)

Vad gör vi denna torsdag: Först fota outfits innan vi drar oss mot skolan, när vi slutar ska vi förbi Bubblerooms showroom för att spana in deras snygga kläder. Senare väntar middag med Lovisa för att snacka om vårt event, spännande! Och så avslutar vi dagen med dans på Base. :-)

Helgens planer: Ha en mysig helg, dock ska vi plugga en massa hehe, men på lördag ska vi fira Viggo med hela släkten, kommer bli kul! Vi ska väl även försöka hinna med en pw eller nån annan träning, skulle sitta fint. Och så hoppas vi på lite solsken så man kan sitta ute och dra in lite D-vitamin. Så det har vi tänkt för helgen, det sistnämnda var kanske lite för mycket att begära av Sverige.

]]

Gillar

Kommentarer