W - THANK YOU FOR THE TAN LINES & MEMORIES, BORA BORA

GOODBYE FOR THIS TIME, BORA BORA<3

Idag lämnar vi vårt lilla paradis, känns lite sorgligt i hjärtat måste vi säga. Tänk vad långt vi har åkt för att komma hit och tiden har gått så fort. Bora Bora är paradiset på jorden och vi är så otroligt tacksamma för att vi fått möjligheten till att besöka denna plats! Igår åt vi vår sista middag här och vår servitris Sylvia knöt blomkransar åt oss att ha i håret, för att vi tyckte de var så fina. Sedan sov vi sista natten i den fantastiska sängen och vaknade idag upp till vår fantastiska view av kristallklart, turkost vatten bara några meter från villan. Kommer knappt tro våra ögon när vi tittar tillbaka på alla bilder härifrån när vi är hemma i Sverige igen... Men de är väl de minnena som är de bästa.

Bilderna är från en morgon för någon dag sedan, vi var "tvungna" att ta lite bilder vid vattenvillorna when in Bora Bora. Idag flyger vi till Tahiti för att sedan ta ett flyg tillbaka till Nya Zeeland, Auckland där vi spenderar 2 dagar innan vi åker vidare till Singapore. Ska bli så spännande att se den staden!

Så, nu säger vi hejdå till Bora Bora, för denna gång. Vi har bestämt oss för att komma tillbaka i framtiden, denna plats är alldeles för vacker för att endast uppleva en gång i livet.<3

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Vilken plats tyckte ni var vackrast respektive roligaste resemålet Bora Bora eller Maldiverna?