W - SVAR PÅ FRÅGOR !

Mysigt! Vart har ni köpt böckerna?

Ja, HÄR hittar ni flera fina modeböcker. :-)

Så himla fina bilder, vilken kamera använder du?? :D :)

Tack så mycket, vi har en Canon 7D!

Hej Jag har en fråga ang maldiverna då jag funderat länge på att åka dit men har tidigare blivit av med mitt bagage på en resa. Hur var det med bagaget till maldiverna, fick de åka med i en annan båt till ön?

Vi har inte vad vi kommer ihåg blivit av med bagage på en resa, otur det där. :-( Nej, bagaget åkte i samma båt till ön!

Vart är lampan ifrån? :)

Den fluffiga lampan hittar ni HÄR! :-)

Hej! Hur gör ni när ni har klänningar med öppen rygg eller klänningar där man inte vill visa bh-banden, har ni något speciellt knep eller tips om någon bh som går att reglera ganska mycket beroende på vart man vill att banden ska sitta?

Förut använde vi Freebra, men det är ju så mycket skönare utan? Vi har ingenting under då, det är bäst tycker vi då Freebra åkte av ganska lätt i värmen... Känner man sig bekväm utan bh så tycker vi att det är det bästa valet!

Vart kommer byxorna i från? Supersnygga

Nelly, liknande HÄR!

När kommer nästa tävling? Ni gör sådana bra ??

Åh kul att du tycker det! Vi ska se till att fixa fler tävlingar snart. :-)

Hej! Jag har för mig att ni skrev i ett inlägg att ni inte använde äkta päls?! På PJS är det ju det... Kram

Det stämmer, vi undviker det så långt det går med vantar, mössor, fuskpälsar osv men även vi är mänskliga! Det är päls på PJS och det står vi för att vi använder, den är dock köpt för över ett år sedan och idag skulle vi nog satsa på en fin jacka utan päls (som Moncler jackan)!

Hej tjejer! Så kul dedär med eran lägenhet!!! Grattis! Skulle va så kul att fö veta lite mer om den, vart ligger den, hur stor är den, hur ofta bor ni där, vem betalar mat/hyra/el? Lagar ni mat eller köper ni hem? Skulle så gärna vela se bilder på hela lägenheten! Skulle verkligen vara så kul!!! Puss & kram på er finisar

Ja verkligen! Den ligger på Östermalm och är en mini tvåa. Det är hela familjens lägenhet så mamma och pappa står för kostnaderna, när vi är där brukar vi oftast laga mat, det känns nästan mest mysigt. Det får vi se, men fler bilder kommer! Puss!<3

Hej! Gärna flera sånna här inlägg. Ni har ju såå fint hemma hos er! Gör gärna ett inlägg om era rum med bilder på det osv. Kram

Det kommer, åh tack så mycket!<3 Du kan kolla in Vanessas room tour, den är gjord nyligen!

]]

Gillar

Kommentarer