W - SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

När vi lekte i vågorna på Copacabana<3

Har det hänt någon gång i skolan att folk har sagt hej till tex Vendela och trodde att det var Vanessa?

Svar: Ja flera gånger faktiskt. ;-) Kommer även ihåg när vi hade våra första förhållanden, och Vendelas kille trodde att Vanessa var Vendela och gick fram och höll om henne bakifrån. :-P

Vad tycker ni om att dejta flera personer samtidigt innan man är exklusiv med någon eller anser ni att man ska hålla sig till en i taget?

Svar: Vi skulle aldrig kunna träffa en person på det sättet i vetskapen om att han också träffar andra. Vi känner att om man ska lägga tid på en sådan relation så ska man göra det helhjärtat med någon som vill det lika mycket. Självklart vill alla olika saker, men skulle vi träffa någon som vill kunna träffa andra samtidigt på det sättet så är ju valet upp till en själv, och vi skulle inte fortsätta att träffa en sådan kille!

Framför Ponts des Arts bron i Paris<3

Hej fina ni! Ska hela eran familj flytta till LA? Isf ska ni sälja huset i Sverige då?

Svar: Ja precis, vi flyttar allihop! :-D (och katterna också såklart<3) Nej, vårt fina hus ska vi ha kvar, kanske försöka hitta någon som vill hyra det men det är ju förstås svårt då man vill hitta någon som det känns bra med, så att hyresgästen inte "förstör" huset. Vi älskar vår tomt, det är så fint här verkligen<3

era bästa bloggtips? Vart ser ni er själva om 10 år? hur lång period kommer ni stanna i LA? älskar er blogg!

Svar: Bra och regelbunden samt varierande uppdatering, fina bilder, bra språk, en ljus och inbjudande design och att hitta din egen grej är våra bästa bloggtips. :-) Om 10 år (om vi får önska) så bor vi utomlands, har pluggat klart och börjat bygga upp en karriär. Har förhoppningsvis en man (och ett barn innan 30), och är lycklig med livet helt enkelt. :-) Vi har planerat att först och främst stanna ett år i LA, men man vet aldrig vad som händer, det återstår att se. Åh tusen tack<3

Kan ni inte berätta mer om era planer på att plugga i la? Funderar nämligen åxo på att göra det :) Hur ser ni på det här med kursavgiften (jävla vad det är dyrt!!!) och boende? Varken Santa eller Santa Monica har ju boende på campus vad jag förstått? Tacksam för svar!

Svar: Vad roligt, om man har chansen och vill det så ska man ta den!!<3 Vi ska ju bo med vår familj då vi allihopa flyttar dit tillsammans, så boenden ska vi kolla på nu när vi åker på höstlovet (ska bli så spännande!). Gällande kursavgiften så får man bidrag av CSN, och sedan så betalar våra föräldrar resten av vår utbildning. Det är så dyrt med både utbildning och boende, men som sagt - har man möjligheten så ska man ta den, och utbildning samt erfarenheter är något som någon aldrig kommer att kunna ta ifrån dig. :-) Man investerar i sig själv, vilket är den bästa investeringen<3

När vi hade hikat upp till Hollywood skylten<3

Hur tycker ni man ska klä sig för en utekväll i höst/vinter?

Svar: En svart klänning/kjol med ett par over the knee boots och en choker. :-) Kostymbyxor/skinnbyxor + klackar funkar också jättebra om man inte känner för klänning!

Hur skulle ni beskriva er stil?

Svar: Vi skulle beskriva vår stil som feminin, elegant men ändå ungdomlig.

Vilket/vilka plagg känner ni er mest bekväma i?

Svar: Kjol och klänning helt klart! Ska vi ha byxor på oss så väljer vi helst kostymbyxor/culottes. :-)

När man var brun och fin. :-)

hej, jag undrar om ni kan rekommendera en resturang i Sthlm som passar för en tjejmiddag. Med rimliga priser! Tack :)

Svar: O'Pizzicato (vår favorit), Un Poco, är man ett större sällskap så rekommenderar vi också Beirut Café då man kan beställa in en massa smårätter och dela på. Mister French är också en av våra favoriter. :-) Den som har rimligast priser av dessa är O'Pizzicato, och de har även den godaste maten<3

HejÄr ny på bloggen och har läst rätt långt tillbaka så kanske borde veta då, men är så nyfiken haha, er familj verkar ju ha det väldigt gott ställt med tanke på alla resor ni gör ?! Vad jobbar era föräldrar med ?

Svar: Våra föräldrar driver några företag tillsammans! Det är ju också tur att vi alla har det gemensamma intresset för resor. :-D

Vilka länder har ni varit i ?

Svar: Oj, lite svårt att räkna upp allt men några är i alla fall: Finland, Spanien, Frankrike, Italien, Saudiarabien, Mauritius, Maldiverna, Thailand, USA, England, Cypern, Teneriffa, Lanzarote, Västindien, Brasilien.

Talar ni flytande (bra) engelska ? Fler språk ?

Svar: Ja det gör vi, man blir bättre på engelska varje gång man pratar vilket man får tillfälle till när man reser. :-) Nej, vi skulle inte påstå att vi kan några fler språk än svenska och engelska, lite "skolspanska" haha.

Har ni något extrajobb ?

Svar: Bloggen + andra sociala medier är vårt jobb så vi får betalt i månadslön + adlinks och samarbeten, men vi brukar även jobba extra hos våra föräldrar. Där gör vi mycket pappersjobb som bokföring, betalar räkningar, gör in och ut betalningar, projektavslut etc. :-)

Vad vill ni arbeta med i framtiden ? Drömjobbet ?

Svar: Vi är faktiskt inte helt säkra på vad vi vill göra i framtiden, men att arbeta på något sätt med mänskliga rättigheter skulle vara en dröm då det är något vi tycker är så intressant och viktigt. Om man riktigt får drömma så skulle nog drömjobbet vara att jobba inom FN med något inom den kategorin!

Bor ni hemma eller i egen lägenhet ?

Svar: Vi bor hemma, men vår familj har också en lägenhet i stan som vi är i ibland. :-)

Är ni tvåäggstvillingar? Ibland är ni mer lik varann, och ibland väldigt olik tycker jag men fascineras av tvillingar haha.

Nej, vi är enäggstvillingar. Ja precis, tror nästan att vi blir mer olika ju äldre vi blir. Dock så brukar de flesta när de träffar oss i verkligheten för första gången tycka att vi är väldigt lika, tricket för att hålla koll på vem som är vem är att kolla på Vanessas leverfläck som hon har mitt i pannan. ;-)

]]

Gillar

Kommentarer