W - SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

Världens vackraste plats - Maldiverna<3

Kan ni rekommendera bra sidor för höst kläder?

Svar: Asos.com, Missguided + Topshop är våra favoriter, men även Nelly, Zalando och Nakd. :-)

Vad tycker ni om östra?

Svar: Vi längtar så mycket till studenten nu, men vi tycker väldigt mycket om vår skola. :-) Vi skulle inte valt någon annan skola om vi fick välja om, det är så "hög standard" på lärare tycker vi vilket är viktigt och vi har lärt oss otroligt mycket på de två och ett halvt åren vi har gått på Östra. Det är högt tempo, men vi rekommenderar verkligen skolan!

Kommer ni ha en studentskiva?

Svar: Ja det kommer vi!

Vilket plagg är ett måste i höst?

Svar: En snygg kappa, hatt, over the knee boot, fuskpälsar, chokers, skinnkjol och självklart en mysig stickad tröja. :-) Det blev lite mer än ett plagg haha!

Höst i New York förra året<3

åh jag undrar vad er favorit träning är samt vilken del av kroppen ni gillar mest att träna?

Svar: Vi gillar ju att dansa (det är väldigt bra träning), men annars så tycker vi om cirkelträning (ex tabata), boxning och att gå powerwalks. Vi tycker om träning där man kör kortare pass och blir helt slut! Vi hatar att springa kan vi säga. :-P Vi tycker att rumpa är väldigt roligt att träna!

Vilket område gillar ni mest i LA?

Svar: Vi tycker väldigt mycket om Santa Monica, och Beverly Hills!

Varför funderar ni just på LA? Vet ju att ni älskar NY osv

Svar: Ja vi älskar verkligen New York, det stället ligger oss närmast hjärtat<3 Men vi väljer främst LA för klimatet, något vi verkligen inte tycker om är kyla. Klimatet i LA är verkligen det ultimata, det är inte tropisk värme året runt, men v intern är så pass varm att det räcker med ett par jeans och en tunn jacka. :-) Tänk att kunna gå ut i December och slippa frysa!

Kommerser inte kännas svårt att lämna släkt och vänner, alla andra hemma i Sverige?

Svar: Vi har drömt om den här möjligheten såå länge, och det viktigaste är faktiskt att vi har vår familj med oss. Vi har ju vår bästa vän med oss också, varandra! Släkt och vänner har redan planerat att komma dit och hälsa på faktiskt. ;-)

Vid Santa Monica Pier, LA i våras<3

Vilka är era bästa vänner?

Svar: Precis som vi skrev i inlägget för några dagar sedan så är det mycket som ska "stämma in" på en riktig vän, och att kalla någon sin bästa vän kan vi faktiskt bara göra med varandra. Men däremot så har vi en massa andra fina människor runt omkring oss, och en hel del som vi inte träffar så ofta men som vi har så roligt med!

Lite opassande fråga kanske men är ni oskulder?

Svar: Nej det är vi inte.

Favorit del på era kroppar och den delen ni gillar minst på er själva????

Svar: Självklart har man både bra och sämre dagar, men vi skulle faktiskt inte vilja ändra en millimeter på oss själva. Det är så lätt att fokusera på det yttre i det ytliga samhället vi lever i, men att faktiskt vara frisk och ha hälsan i behåll är något som friska människor tar otroligt mycket f r givet i tänkande på det yttre. En människa med en livshotande sjukdom önskar sig nog inte en större rumpa eller smalare lår, så varför ska vi som har lyckan att vara friska göra det?

<3

Tips på snygga höstskor!? hur får ni alla samarbeten? hur får man en stor blogg?

Svar: Over the knee boots, ankle boots och sneakers i mocka och sammet är skorna man ska bära i höst! Om vi vill ha något så kan vi kontakta företaget, men det är även företag som kontaktar oss för samarbeten. Vi är dock väldigt kräsna över vad vi väljer att bli sponsrade med, vi vill ju ge er en ärlig recension och det är viktigt att göra reklam för sådant som man själv tycker om! Svaret på frågan om hur man får en stor blogg är nog främst att lägga ner tid. Det räcker inte med att starta en blogg och sedan uppdatera varje dag den första veckan och sedan bara uppdatera då och då, man måste ha idéer och uppdatera varje dag. Och sedan är det ju såklart en fördel att känna andra stora bloggare som kan länka dig, den fördelen har vi dock aldrig haft. Förutom när Samir Badran lade ut oss på sin Instagram - då fick vi ju självklart fler följare. ;-) Det är lätt att få in nya läsare när man blir länkad, men det svårare är ju att få dem att stanna kvar! Ett viktigt tips: att bli inspirerad av andra bloggare är toppen, men att kopiera kommer aldrig att göra din blogg större, så hitta din grej!

Snyggaste på killar? Turn off?

Svar: Om du menar kläder så älskar vi chinos, skinnjacka och ett par snygga sneakers på killar! Menar du till utseendet så är vår typ en kille med mörkt hår och mörka ögon, han får gärna vara muskulös. ;-) Turn off är verkligen "brudar och bärs" attityd , snål, ego och självupptagen. Listan kan bli lång... Haha!

Tycker ni att ni är lika till utseendet? Ser era klasskompisar skillnad på er?

Svar: Ja det är vi ju såklart, men vi själva ser ju självklart skillnader mellan oss. Ja våra klasskompisar ser skillnad p oss (tror vi haha), men vi tror att anledningen till varför folk som känner oss ser skillnad lättare är för att de känner våra olika personligheter.

Har ni olika personligheter? Vem utav er får skaffar kompisar lättast?

Svar: Det är så svårt att prata om sig själv på det sättet, självklart är vi olika till personligheten men vi tycker och tänker lika i 99.9 % av fallen. Ibland är det nästan jobbigt när vi inte kommer på någonting som stämmer in på den ena men inte på den andra haha! Vi kan nog inte utnämna en av oss som skaffar kompisar lättare då alla kompisar vi har är gemensamma. :-)

En del två + tre kommer upp inom kort, ni kan fortfarande ställe frågor om det är något ni undrar över. :-) Puss<3

]]

Gillar

Kommentarer