W - SUNSET DINNER

Ikväll tog vi en taxi till Porto Da Barra här i Búzios. Personalen på hotellet rekommenderade att åka hit och det var verkligen så mysigt, särskilt i solnedgången.<3

<333

Porto Da Barra är ett område med restauranger och små butiker som ligger precis vid vattnet, så fint och mysigt att promenera runt här!

Med vår Viggolo<3

Sedan var det dags för middag, vi var såå hungriga. Egentligen var vi sugna på italienskt, men just den restaurangen var stängd så det fick bli en brasiliansk restaurang istället. Vilket inte var fel det heller, kul att testa lite annan mat och stället var så gulligt inrett och låg precis vid vattnet!

Menyn innehöll en massa brasilianska rätter. Personalen kunde inte engelska, vilket inte alls är ovanligt här i Brasilien har vi märkt. Så vi fick ta fram google translate och göra beställningen på det sättet. Vi lär oss ju iaf lite portugisiska! ;-)

Och det blev en pang middag. Grillat, en så god sallad och lite fries. Efter detta var vi mätta och belåtna! En supermysig kväll, glöm inte att besöka Porto Da Barra om ni är i Búzios<3!

]]

Gillar

Kommentarer