W - SUNDAY IN THE CITY

Vi tänkte pigga upp den här måndagen med en söndag i New York, vet inte om man blir glad eller får ångest för att man bara vill dit igen när man ser bilderna haha... Här är iaf lite "unseen pics" från NYC<3

Vi tog den vanliga promenaden som vi alltid brukar ta minst en gång när vi är i staden. Att gå från city ner till Brooklyn, det är över 1,5 mil så vi var redo med våra nya, bekväma skor från Adidas! Här posar vi framför Flat Iron building - ett måste att ta bilder här när man strosar förbi<3

Vi stannade till på "It'Sugar". Här köpte vi godis för hundratals spänn haha, allt i US sizes och godis man inte kan hitta hemma! Ni förstår nog att vårt nyttiga liv inte kunde börja när vi kom hem på grund av detta haha...

Här är vi påväg ner till mysiga Soho! Fick en fråga om vad man kunde ha för jacka i New York när vi var där. Vi måste säga att vi hade himla tur med vädret då vi de två första dagarna kunde sitta ute utan jacka, men dock så pendlar ju vädret väldigt mycket så detta var tredje dagen och då var det kallt. Solen sken, men vi köpte en varsin halsduk och extra tröja att ha under jackan! Men de andra dagarna räckte det med en bomber jacka eller kappa. :-)

Vendelas jacka med patches kommer från Zara, byxor med fransar (som fick mycket uppmärksamhet...) från Asos, solisar från Dolce & Gabbana, väska från LV och Adidas sneakers!

Mysiga Soho, helt klart ett av våra favorit områden med alla fina byggnader i olika färger!

Framme i Little Italy där det finns coola väggmålningar överallt. Denna med Audrey Hepburn i massa färg blev vår favvo! I Little Italy tog vi även en lunch - en pasta och lite pizza satt verkligen inte fel...

Framme på Brooklyn Bridge! Älskar att promenera över bron, även fast det denna dag blåste så mycket under vår promenad så var det helt vindstilla på bron konstigt nog - vi hade turen på vår sida<3.

När vi äntligen lyckades få till en bild på bron utan allt folk haha! En bild här är ju ett måste<3

Nere i Brooklyn stannade vi såklart till på Brooklyn ice cream factory - en liten tradition för oss att belöna oss med god, hemgjord glass när vi promenerat ner hit!

Vi tog deras chocolate chip ice cream med caramel fudge! :-P

Och så lite mys i Brooklyn Bridge park sitter ju aldrig fel... Älskar att vara här då man bara kan kolla ut över NYC's skyline<3.

Med mammis såklart<3!

Här hade vi egentligen tänkt ta båten över till Manhattan igen, men denna dagen så gick inga båtar konstigt nog, så vi tog en taxi till...

...One World trade center! Även detta en tradition för oss att besöka i New York, denna gång hade vi ju även med oss kusinerna som inte varit i staden innan så vi tyckte att detta var en självklarhet att visa dem<3.

Har ju skrivit om denna fina plats förut, men för er som inte vet så är One World trade center området där twin towers förut stod innan terrorister flög in flygplan så tornen rasade. Idag finns det två stora fontäner där de två tornen stod som lyser upp på kvällen, på kanterna av fontänerna är alla namn på de som dog inristade. I området finns även ett memorial museeum, hit måste man gå när man är i New York<3.

"Twin station" som precis blivit färdig byggd. Detta är då en tåg station, men även ett shopping center. Vi gick in och kikade och det var väldigt fint! Efter detta tog vi tunnelbanan tillbaka till Park Ave. Dessa bilder summerar alltså en alldeles perfekt dag i NYC, vill redan tillbaka! :-( Men det är inte länge kvar tills vi åker igen - detta faktum håller oss motiverade just nu när Sverige inte känns så kul. Nää, nu vill man ha vår!

Gillar

Kommentarer