W - SUMMER PLANS

Ni brukar uppskatta att höra om våra kommande planer, så här kommer en massa roliga saker som vi har att se fram emot under de kommande månaderna<3!

28 APRIL - Som vi tjatat om detta haha, men det tåls att skrivas igen. På fredag har vi MÖSSPÅTAGNING!

7+8 MAJ - Då har vi våra studentskivor, dagarna efter varandra så man kommer nog vara helt slut efter den veckan. Det ska i alla fall bli så kul, och ännu ett steg närmre studenten, ahh!

1 MAJ - På måndag får vi äntligen avslöja vår roliga nyhet som vi är så taggade på, vi hoppas att ni kommer gilla det lika mycket som vi<3!

8 JUNI - Datumet för vår studentdag, tänk att det är så lite tid kvar nu?! Helt sjukt vad fort det tredje året gick, men alla tre år tillsammans dessutom. Först väntar champagnefrukost, sedan lite saker i skolan innan det är dags att springa ut för dörrarna för sista gången och sedan är det flak. Det sistnämnda ser vi ju inte fram emot så mycket, men vi hoppas väl att vi blir positivt överraskade... Sedan ska vi ha vår studentmottagning, har redan skickat ut inbjudningar till släkt och nära vänner som ska få fira vår dag med oss<3.

10 JUNI - SUMMERBURST! Yes, vi bokade biljetter i helgen och vi är så taggade. Justin kommer ju vara på plats och det vill man ju inte missa... Vi köpte endast biljetter för lördagen, vi ser fram emot en riktigt rolig eftermiddag+kväll med våra vänner, ett perfekt sätt att fira in sommarledigheten!

14 JUNI - Vi åker till franska rivieran. Först bär det av till Saint Tropez i två dagar innan vi åker vidare mot Monte Carlo, ska bli så sjukt kul att få se lite mer av Frankrike (har varit i Lyon och Paris förut) och sommaren måste väl vara den bästa tiden för detta?! I Saint Tropez kommer vi bo på ett mysigt litet hotell, utforska den lilla staden och bara ha det mysigt. I Monte Carlo kommer vi bo på Fairmont - gillade det så mycket i LA så när vi såg att det fanns i Monte Carlo också så kändes det givet, det var ju inte dåligt heller att de har Monte Carlos bästa frukost och en av våra favorit restauranger NOBU på hotellet. En vecka blir vi borta totalt, ska bli så kul<3!

23 JUNI - Midsommar, så mysigt att fira det varje år tycker vi. Brukar alltid vara med släkt och vänner, sitta ute till långt på kvällen och bara njuta av sommaren!

AUGUSTI - I slutet av Juli/början av Augusti går flyttlasset till LA. Tror inte att vi riktigt har förstått att det faktiskt händer på RIKTIGT, men vi ser verkligen fram emot att få göra det som vi så länge har drömt om - att plugga och bo utomlands<3!

Vilken sommar vi har att se fram emot, nu går ju allt bara uppåt. Bästa tiden på året är ju nu och framåt, ser så mycket fram emot denna sommar! Nu - dags att springa till skolan för årets sista religionsprov...

]]

Gillar

Kommentarer