W - SUMMER MOMENTS

Nu längtar vi så sjukt mycket till sommaren och sommarlov, tror nästan att vi aldrig har längtat så här mycket. Det är inte lång tid kvar, men vi har suttit och kikat tillbaka och här är en massa saker som vi saknar med sommaren, och som vi vill göra nu i sommar. :-) Vad saknar ni, eller vad har ni för planer? Puss<3

We are longing so much for summer and summerbreak, so here are a few things we miss the most and will do this summer. What do you miss? xx

Fira midsommar! Som vi har nämnt förut så är midsommar en av våra favorit högtider under året, det är sommar, det är en massa god mat, man träffar härliga människor, man är uppe långt in på natten och det är ljust. Trots att det nästan alltid regnar så är det en jättemysig grej att fira i alla fall!

Celebrate midsummer! We love to celebrate this special occasion, it is always raining but it is so cosy anyway.

Äta massvis med jordgubbar vid poolkanten! Det finns ju inget bättre än svenska jordgubbar, vi kan äta hur mycket som helst på sommaren... Mycket poolbilder kommer ni att få + så ska vi ju införskaffa oss en flytande flamingo, så taggade haha. :-P

Eat a lot of strawberries by the pool! There is nothing better than Swedish strawberries, we can eat so much... A lot of pictures from our pool will be published here!

Åka utomlands! Förra sommaren var vi i Palma och Sardinien, när det svenska vädret bara bjuder på regn är det underbart med en utomlandsresa. I sommar uteblir vår planerade Frankrike resa då pappa kom hem en dag förra veckan och sa "vi åker dit istället", vad det är för ställe vi har planerat istället kommer ni snart att få veta!! :-D

Travel! Last summer we went to Palma and Sardinia, when the Swedish weather only offers rain, a trip to another country is perfect. We have plans for a trip this summer, you will get to know where soon!

Bruncher! Förra sommaren ordnade vi en stor brunch, bjöd hem några vänner och njöt av en perfekt sommardag. Det har vi planer för den här sommaren också, vi älskar ju att fixa till något lite extra! :-)

Brunches! Last summer we made a brunch, invited some friends and enjoyed a perfect summer day.

Mysa vid vattnet i Gamla stan en sommarkväll, och äta glass. :-)

Have a cosy evening in Gamla stan a summer night, and eat ice cream. :-)

Åka massor med vattenskidor, och den här sommaren vill vi även lära oss att åka wakeboard! Någon av er som kan det som har några tips till oss? ;-)

Learn how to wakeboard!

Åka till Smultronstället och äta glass. Förra sommaren spöregnade det, och vi stod och köade utanför i 50 minuter. :-P Den här sommaren ska vi pricka in en solig dag istället, dock tycker vi att glass funkar i alla väder!!

Go to Smultronstället and eat ice cream. Last summer when we went there it was raining, and we stand in line for 50 minutes. :-P This summer we will go there on a sunny day!

Bada i solnedgången.<3

Swim in the sunset.<3

Åka Porsche Cab vill vi göra i sommar, synd att vi inte kan ta körkort förrän efter. ;-)

Go Porsche Cab, to bad we don't have our driver license yet. ;-)

Alla fina blommor! Vi älskar ju färska blommor, och sommaren är den ultimata årstiden för att ha fina blommor överallt.<3

All beautiful flowers! We love fresh flowers, and summer is the best season to have nice flowers everywhere.<3

Grillkvällar med vänner, vem gillar inte grillat? Så mysigt. :-)

Barbeques with friends, who doesn't like barbeques? So cosy. :-)

Dricka massor med strawberry daiquiris.<3

Drink a lot of strawberry daiquiris.<3

Lyssna på poddar och somna ute i sofforna på bryggan. Vi bodde i de här sofforna förra sommaren haha, så mysigt under varmare dagar och även kvällar!

Listen on podcasts and fall asleep in the sofas. We practically lived in these sofas last summer haha, so cosy under warm days and evenings!

Ta coola undervattensbilder! Dessa är tagna i Sardinien (inte Sverige hehe), men hur kul är det inte att fota/filma under vattnet? Kommer ihåg att vi simmade runt här och tog bilder länge, det är så kul ju. :-D

Take pictures underwater! We took these in Sardinia (not Sweden hehe), but it is so fun to shoot underwater!

Gå runt barfota och gosa med våra älskade katter.<3

Go around barefoot and cuddle with our cats.<3

Äta ananas! Och självklart ta coola ananas bilder på bryggan. :-P

Eat pineapple!

]]

Gillar

Kommentarer