W - SUMMER LIST

SOMMARPLANER:

Hänga med vänner och familjen, prova på mysiga sjökrogar, äta bruncher, sola, bada. De där klassiska sommarsakerna. :-) Tvåan i gymnasiet var ett ganska jobbigt år så vi vill mest ta det lugnt (fast om vi känner oss själva rätt så kommer det inte bli så många lugna dagar...). Dock har vi planerat lite saker också såklart! Vi ska på Coldplay's konsert, ska bli så kul! En helg i juli har vi bokat Yasuragi, ska bli så himla mysigt. Vi ska sova över där, gå på spa, få massage, slappna av till 100 helt enkelt. :-) Senare i juli ska vi jobba på ungdoms EM i brottning, vi ska vara pressansvariga, det ska också bli kuul! I slutet av Juli bär det av till Buzios och Rio i Brasilien, för att se på OS! Ska bli så himla roligt<3 Vi har också planerat en massa olika restaurang besök på ställen vi vill testa nu i sommar.

FAVORIT SOMMAR DRINK:

Virgin strawberry daquiri eller mojito helt klart, så fräscht att svalka sig med i värmen och våra favorit drinkar helt klart!

FAVORIT BBQ MAT:

Grillad kyckling med grillade grönsaker, så gott och typisk sommarmat hemma hos oss då vi grillar nästan varje dag! :-P

VÅRT DRÖMRESMÅL FÖR SOMMAREN:

Finns så många fina ställen. Vi älskade Palma och Porto Cervo på Sardinien. Det ska bli så kul med Rio i sommar, ett ställe vi velat åka till så det ska bli najs att kunna bocka av det på vår bucketlist! En annan dröm är att hyra ett litet hus på stranden i Hamptons, NY på sommaren. :-)

FAVORIT STÄLLE PÅ SOMMAREN:

Hemma, helt klart. Är det fint väder så är vårt hem verkligen det perfekta stället för en sommardag!

FAVORIT SOMMAR DOFT:

Just nu älskar vi "La tulipe" från Byredo, den är riktigt somrig. Doftar blommor, men ändå så det inte blir alltför sött. Tips till er som ska köpa ny parfym!

VI SER VERKLIGEN FRAM EMOT:

Yasuragi och Brasilien resan helt klart! Yasuragi för att det ska bli så himla mysigt och att vi länge har velat besöka deras spa. Brasilien för att det ska bli så coolt, både med OS och att bo vid stranden i Copacabana, se Buzios osv, verkligen något man vill uppleva en gång i livet. Har lite nya bikinis i garderoben som vi ser fram emot att använda också! ;-)

NÅGRA SAKER VI ÄLSKAR MEST MED SOMMAREN:

De dagar då det är fint väder, när man bara kan vara ute och njuta, kunna sitta på bryggan i solnedgången. Vårt hem är så fantastiskt på sommaren! Svenska jordgubbar finns det inte mycket som slår. Att det blir ljust ute så tidigt på morgonen och kunna sitta ute i solen och äta frukost. Vara ledig en längre tid och verkligen kunna släppa alla måsten. Listan är oändlig, men här är några av de saker vi älskar med sommaren<3

]]

Gillar

Kommentarer