W - SUMMER INSPO

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Contains adlinks

Nu är våren här och då också snart sommar! Alltså finns verkligen inget så underbart som svensk (riktig) vår och sommar. När träden börjar få färg, blommor slår ut, solen skiner, folk klär sig i tunnare kläder och flödet på instagram består endast av bilder på vad alla gör ute i solen<3 Såhär vill vi se ut i sommar!

Först ut ä r lite mer romantisk stil, ljusa pastell färger, spets och diskreta mönster. Vill klä oss i fina klänningar, annorlunda shorts och espadrilles eller ett par bekväma klackar på fötterna. Favoriterna är nummer 2, 4 och 7! Älskar att ha bar rygg, off shoulder eller att endast en arm täcker axeln. Aahh vill ha sommar nu!!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Contains adlinks

Starka färger och blandade mönster, finns det något snyggare tillsammans med en solbränna? Tror faktiskt inte det. ;-) Som ni ser så är espadrilles verkligen vår grej just nu, finns i så många olika färger och former (typ), de med platå är todiefor! Älskar den gröna klänningen, så härlig färg och den svarta klänningen med mönster skulle verkligen vara ett kap för en fin sommarkväll. Hur vill ni klä er i sommar?<3

]]

Gillar

Kommentarer