W - STHLM BRUNCH CLUB

Idag bestämde vi oss för att vi var sugna på brunch, så efter en sovmorgon åkte vi iväg till STHLM brunch club! Har ju hört massa bra om det stället och vi kan lova er att man inte blir besviken. Men först - skriva upp sig på väntelistan för bord, de tog ens nummer så man kunde göra något annat under tiden! :-)

Efter 40 minuter fick vi äntligen ett bord, då var vi så hungriga och sugna på brunch, så vi kollade mellan allt gott på menyn innan vi bestämde oss för vad vi ville ha! :-P

Först ut - UNDERBARA shakes och juicer! Det fanns så mycket gott att välja mellan, men tillslut så bestämde sig mamma för en "Citrus fusion" juice, Vanessa en "Chocolate mania" och Vendela en "Nutella insta-shake". Måste säga att nutella shaken är det godaste vi har smakat (emoji med hjärtögon), DRÖM!!!

Världens bästa mamma<3!

Stället är jättemysigt och prisvärt för en brunch ute tycker vi, man fick perfekt mycket mat och personalen var jättetrevlig!

Det här åt vi! Mamma tog en omelett, Vendela en avocado macka med pocherat ägg (!!!) och Vanessa en "full veggie" tallrik. På den var det tomater, avocado, portobello svamp, hummus, bröd och pocherat ägg! SÅ gott<3

En jättemysig morgon! Rekommenderar verkligen STHLM brunch club till er, ni MÅSTE dit. :-D Nu ska vi äta igen, middag hos fina Anastasia, hoppas ni får en fin kväll<3!

]]

Gillar

Kommentarer