W - STATUS

Hittade ett liknande inlägg på Kissies blogg, slänger in det snabbt innan vi ska iväg<3 Puss

Vi sitter just nu och är sugna på acai bowls, vi ska snart gå iväg och testa ett nytt ställe som ligger på Sveavägen! Vi blev ju så bortskämda med acai bowlsen i Brasilien, där kunde man få en acai bowl med färsk mango och granola för ungefär 20 svenska kronor. De acai bowls som vi har testat i Sverige har gjort oss så besvikna, men vi ger inte upp. :-P

Efter acai bowlsen ska vi iväg på ett event med Influact. Vi kan förstå att det alltid ser så roligt och mysigt ut att gå på events, men för att vara ärliga så är det inte riktigt vår grej egentligen. Vi kan tycka att det är jätteroligt när eventet är något annat än just mingel, exempelvis ett träningspass eller liknande. Haha, kanske för att vi inte är mästare på att just mingla. :-P Vi vet inte riktigt vad som händer ikväll, men det ska i alla fall bli riktigt kul och intressant att få veta mer om Influac t!

Oklara människor med dubbla signaler = tummen ner.

Sista dagen av projektveckan är över och vi är helt slut efter den här veckan. Sådana här veckor bevisar verkligen vad sömnen gör med kroppen, nu när man sitter här och är så slut så man nästan skakar. :-( Ikväll är det event och dansträning och imorgon jobb, men sedan tar vi helg och då ska vi vila upp oss för att köra igen nästa vecka.

Det godaste vi vet är verkligen sötpotatis, vår mamma brukar nästan bli irriterad på oss för att vi vill äta det varje dag haha.

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker till New York<3 LYCKA.

Våra lagförslag angående en nätombudsman presenterade vi idag i skolan och de gick igenom i vår omröstning. Vi tycker verkligen att det är helt orimligt att det fortfarande inte finns någon myndighet eller la gstiftning som reglerar kränkningar och hot på Internet. Näthatet måste bort!

Kan inte bestämma oss för om vi ska uppdatera Insta Story eller Snap Story? Eller både och? Haha, någon åsikt? ;-)

Längtar mer än någonsin till LA<3

Gillar

Kommentarer