W - SOON (40 DAYS LEFT)

Igår var det en stor dag, endast en månad kvar till studenten och vi gick upp tidigare för att fixa oss fina för dagen. Sedan var det dags att gå till skolan med mössan i handen...

Helsvart är alltid ett säkert kort! :-P Vendela hade en jumpsuit från Topshop, visst är den snygg? Culotte byxor är så fint tycker vi. Klackarna är från Steve Madden och väska från Gucci!

Efter allt regn, hagel, blåst och snö i veckan så visade sig äntligen solen - och den kunde ju knappast ha valt en bättre dag!

Vanessa körde också på helsvart i en klänning från Chiquelle. :-)

Först på morgonen var det mösspåtagning i skolan där alla treor samlades utanför för att tillsammans sätta på sig mössan. Det var sån fantastisk känsla! Efter det hoppade vi alla in i taxibilar som tog oss till Josefinas på Djurgården...

När vi kom in, lyckades få ett bord och skålade i champagne var den långa kön innan lätt glömd. Så härligt!

Josefinas var helt fullt av glada studenter, och vi var ju två av dem. Det var en så sjukt härlig känsla att vara där bland alla andra och att vi alla endast har en månad kvar av skolan. Alla var så glada, energifulla och taggade, en sån där dag som man gärna vill göra igen och helt klart en dag vi aldrig kommer glömma!

Nessa och GW<3 / Vi dansade till bra musik och träffade på vänner, bland annat Felicia och Mollsan<3!

Sammanfattat: en väldigt bra dag, vi hade så sjukt kul verkligen! Det var så roligt att vara på ett ställe med så många vänner och fira detta tillsammans<3. Som ni kanske ser så var vi väldigt lika igår och det var något vi blev uppmärksammade för. ;-) Det händer verkligen så sällan i Sverige att folk säger något om det, men igår hände det många gånger under hela dagen... Efter dagsfesten åt vi en sen lunch på Créme, sedan till lägis och vilade ett tag innan vi fixade om oss för rond två. ;-) Då blev det middag på Strandvägen med Mollsan, Mathilda och Olga innan vi drog vidare till Créme ännu en gång. Efter några timmar var vi så trötta (hade ju hållt igång hela dagen!) så då passade det fint att gå tillbaka till lägis, somnade så fort vi la huvudet på kudden. ;-) Näe, denna dag var nog en av de bästa på länge<3!

]]

Gillar

Kommentarer