W - SOME QUESTIONS & SOME ANSWERS

- Hej! Vad tyckte ni var största skillnaden mellan Mauritius och Maldiverna?

Det är faktiskt en ganska så stor skillnad vilket man inte kan tro då man ibland blandar ihop Mauritius med Maldiverna. På Mauritius finns det fler saker att göra, om man inte bara känner för att bada, sola, snorkla, surfa osv så skulle vi säga att man ska välja Mauritius då det finns både lite shopping och Grand Bai + huvudstaden Port Louis att åka in till. Vill man å andra sidan ha en riktig skön och lugn semester ska man välja Maldiverna, där kommer man med största sannolikhet att vara utvilad när man kommer hem. Knappt något wifi och dagarna består av sol, bad, mata sköldpaddor och läsa ändlöst många böcker. Enligt oss är båda ställena så fina, men Maldiverna är något alldeles extra. Vi har rest till många ställen men Maldiverna måste vara det vack raste vi har sett, vattnet har aldrig varit så blått och ständerna så vita! Har man möjlighet ska man absolut besöka båda. :-)

- skulle inte ni kunna skriva ett inlägg om hur man blir "säker" framför kameran? Jag känner mig alltid så osäker, tycker jag blir ful för jag är osäker på mitt leende etc. Vill jättegärna kunna be min pojkvän att fota mig men blir så nervös och allt blir bara fel! Älskar er blogg, ni verkar vara så jordnära och snälla!

Hej på dig! Vi hade också en period för några år sedan när vi inte gillade att stå framför kameran och när vi väl gjorde det blev det inte alls avslappnat, man visste inte hur man skulle le eller stå osv. Vi vet faktiskt inte hur eller när vi kom över det, idag älskar vi att både stå bakom och framför kameran. Självklart är det roligare de dagar då man känner sig extra fin men känner man sig avslappnad blir det oftast bäst! Så svårt att svara på, men vi tror att det är viktigast att känna sig säker i sig själv och tycka att man själv är fin som man är. Ta en massa bilder och öva på att känna dig säker framför kameran! Ju mer van man blir vid något, desto säkrare brukar man känna sig. Tusen tusen tack, kram på dig och lycka till<3

- Vart är Vanessas tröja ifrån? Sjukt snygg!

Tack så mycket, den är från Zara i höstas, men du hittar liknande HÄR!

- Hej ! Jätte fina twillys! En fråga bara, hur mycket kostade en twillys i New york?

Tack, vi tycker de är så fina! Runt 1200 i svenska kronor, kram!

- vad tycker du/ni om Nike huarache? vet inte om jag ska beställa dem då de är väldigt coola i modellen och det är inte så många som har sådana(inte där jag bor iallafall), men dem är även lite speciella och annorlunda. Eller ska man köpa ett par air max ? vilka skulle du/ni ha tagit? :)

Vi köpte faktiskt ett par Nike Air Huarache i Milano och vi tycker de är så snygga + så bekväma! Vi tycker alltid att det är roligast att ha saker som inte så många andra har, därför skulle vi självklart välja Nike Huarache framför Air max, Huarache är nättare vilket vi tycker mer om. :-)

- vart står ni politiskt?

Vi är inte så politiskt insatta, men vi delar varken sverigedemokraterna eller socialdemokraternas politiska åsikter.

- Var har ni köpt tröjorna ni har på er?

Den gröna blusen kommer från Zara och den svarta t-shirten från Michael Kors!

- Vart redigerar ni era videos?

I iMovie och stilbilden i Photoshop CC!

]]

Gillar

Kommentarer