W - SOME CONFESSIONS

Den bästa känslan vi vet är när man har lämnat Sverige under vintermånaderna, landar på den tropiska destinationen och går ut genom dörrarna från flygplatsen. Känner värmen och ser alla palmer, det är obeskrivligt härligt<3

Vi har alltid varit intresserade av mode och kläder, när vi var små brukade vi göra egna modetidningar och vi skissade även på kläder till vårt egna klädmärke. Vi brukade även klä ut oss i mammas klackskor och ha fotosession. ;-)

När andra har chips och popcorn som snacks en lördag kör vi på Gruyere ost med fikon marmelad, ahh det är så gott! Perfekt som snacks tycker vi. ;-)

Vi gillar ärlighet och personer som har raka svar, personer som kan säga ja/nej istället för "jag vet inte, bestäm du." Vi tror på att alla har en åsikt, det gäller bara att våga säga den vilket vi även tror uppskattas av andra runt omkring också. Kan ni inte hålla med om att det är lite jobbigt ibland med människor som aldrig kan ge ett rakt svar?

Vi brukar borsta tänderna i duschen, man sparar ju så himla mycket tid genom att göra det medan man sköljer ur balsamet ur håret. Eller hur? Haha. :-P

Vi har alltid tyckt om att läsa, och vår all time favoritförfattare + bokserie är Shopaholic serien av Sophie Kinsella. Vi började läsa dessa böcker när vi var runt 11 år, lite unga för dem egentligen kanske, men genom detta lärde vi oss till exempel vad patent och att handla på kredit är. Vårt stora intresse (och kunskap) för olika designer märken kommer också från dessa böcker. :-P

Vi brukar i 9 fall av 10 nästan alltid känna oss för uppklädda när vi ska någonstans. Förut kunde vi tycka att det var jobbigt, men nu har vi ju insett att det är så vi och vår stil är! Vi älskar ju att klä oss fint, och vi bär nästan alltid kjol eller klänning<3 Därför kan vi också tycka att det är extra roligt när man ska iväg på något där man faktiskt ska klä upp sig riktigt ordentligt, då det händer alltför sällan här i Sverige. ;-)

Som vi har berättat för er förut så är vi väldigt mörkrädda, allt blir ju så läskigt när det är mörkt? :-P När vi sover måste vi dock ha det helt kolsvart och knäpptyst - annars kan vi inte sova. Konstigt hur saker kan gå emot varandra ibland!

Det roligaste att shoppa är enligt oss bikinis och klänningar, ni skulle bara veta hur många bikinis vi fått hem (både genom samarbeten och köpt själva) de senaste veckorna, det kan man inte få för mycket av! ;-)

Nästa gång vi inleder ett förhållande med en kille så vill vi hitta någon som får allt att kännas enkelt, självklart finns det med- och motgångar med allt i livet, men vi tycker att kärlek ska vara något som medför glädje och innebär att både ge och ta.

]]

Gillar

Kommentarer