W - # SOCIAL MEDIA PARTY 2016

Igår var det dags för Social Media Party! Självklart var vi på plats och det var vi inte ensamma om, massa folk kom dit för att kolla in bloppisen, lyssna på live poddar, boksigneringar och allt därtill...

Vi var tvungna att testa "Virtual reality" från Samsung! Så sjukt cool grej, först var det läskigt, men sedan när man hade vant sig så blev det typ mysigt? En sån här vill vi så gärna ha nu, haha, vi får hoppas att det kommer en liknande version till iPhone. :-)

Hängde med mysiga Ida och Sofie som har Ångestpodden, träffade de på förra årets Social Media Party för första gången och de är så härliga tjejer!

Bästa Margaux höll snapchat skola<3

Och självklart var vi tvungna att ta en groupie<3!

Vi spenderade väldigt mycket tid i fotobåset där vi både for till NY med Bieber, Eiffel tornet i Paris och en vägg av rosor. Haha det här tyckte vi var sjukt kul så killen i fotobåset fick knäppa många bilder! ;-)

Fazer hade en egen monter där vi passade på att äta massa choklad. Vår favorit var helt klar "raspberry & liquorice".

Härliga tjejerna från Rent a trend (klick!), har ni inte hört talas om detta innan så är det ett företag som hyr ut märkesväskor+kläder för en dag (eller längre) för en viss summa. Man kan också hyra ut sina egna märkesgrejer! Superbra idé ju, särskilt om man kanske ska på någon speciell tillställning, men inte vill lägga tusentals kronor på en klänning, så är det bara att hyra en där!

Härliga Kissie var på plats och sålde+signerade sin bok. Vi hade hört om denna innan så vi ville självklart få med oss en varsin! Det bästa var ändå att hon kände igen oss, säger att hon läser vår blogg och att vi tar jättefina bilder. Hur glada blev vi inte då?<3

Så, det var alla bilder från gårdagens Social Media Party! Vi blev så glada att en del av er också kom fram och snackade<3 Bilderna från galan kommer upp ikväll, så stag tuned. Hade en himla bra kväll! Nu har vi precis fått i oss en ginger shot, vi båda har blivit så förkylda så idag blir det att bara ligga i soffan, fixa inlägg, plugga och kolla 24. En perfekt söndag, som faktiskt får kännas som lördag då vi är lediga imorgon, kunde inte komma mer lägligt. :-) Vi hörs senare fina ni<3!

]]

Gillar

Kommentarer