W - SOCIAL MEDIA GALA 2016

Nu kommer en bomb med bilder från gårdagens gala! Efter att vi varit på Social Media Party under dagen så skyndade vi oss tillbaka till lägenheten för att fixa oss. Vi hann med en liten runda på stan också för att hitta ett varsitt halsband som vi kunde ha på galan. Sedan blev det foodora till middag, rättare sagt vegetarisk mat från Beirut Café. Foodora är ju typ bästa uppfinningen? Iaf, när vi var färdig fixade mötte vi upp Frida på Piatti för bellinis innan vi tog en taxi till galan (det var bara nån km dit, men aldrig att vi hade orkat gå i klackar dit...).

När vi kom dit var det dags för fördrink, hur coola är inte de jättestora iskuberna? Sedan fick vi mingla runt!

Stället var pyntat så fint och här skulle vi alla sedan sitta under gala middagen medan priser delades ut till vinnarna!

Vi och fina Frida<3!

Den obligatoriska gala bilden! Vi båda hade på oss klänningar i velvet. Ni ska bara veta vilken klädpanik vi hade inför galan, beställde hem klänningar som sedan inte passade, vi letade runt överallt och tillslut så hittade vi rätt! Velvet är ju så sjukt snyggt och ger verkligen ett exklusivt intryck. Vendelas klänning kommer från Missguided och Vanessas klänning hittar ni HÄR! Våra skor hittar ni HÄR<3 (adlinks!)

Sedan kom vi på att vi ville ha ballonger med i bilden, haha...

Sedan var det dags för middag, såhär fint var det dukat. :-) På bordet låg bl.a ett varsitt skal från Richmond & Finch och en meny över kvällens middag!

Varmrätten bestod av dumplings, dock var det bara 4 stycken så hade gärna ätit 2 extra portioner, hehe. Fint var det iaf! :-P

Våra bordskompisar (eller vad heter det? hehe) var Emma, Frida och Vega.

SKÅL!

Vendela hade på sig ett halsband från Lily & Rose, man kan använda det som hårband, armband, halsband etc. Det är små fina stenar på det, men valde att knyta en rosett och ha stenarna i nacken i stället. Tycker det blev hur fint som helst! Kul med saker man kan använda på flera olika sätt. :-)

Efter middagen och alla prisutdelningar, där bland annat Daniel Paris vann pris för bästa snapchat (han höll ett så gulligt och fint tal, han är verkligen en så ödmjuk och rolig person), Janni Delér för årets blogg, Ida & Viktor årets podcast osv. Så inspirerande med alla stora sociala medier profiler tillsammans på en kväll! :-) Efter middagen var det dans, drinkar och dj's som spelade musik. Åh vi älskar att dansa, dock gjorde fötterna ont som hell efter våra snygga klackar, men vi höll ut. Sedan åkte vi hem till sängen, som var så efterlängtad för oss med onda fötter och en rejäl förkylning. Men vi hade haft en toppenkväll! Stort cred till Margaux som fixade hela Social Media Party så bra<3

]]

Gillar

Kommentarer