W - SNAPS FRÅN LONDON LIVET<3

Hej fina ni! Har tänkt dela med oss av dessa bilder ett tag nu men tiden har helt enkelt inte funnits. London är i lockdown igen och vi har därför varit hemma i Sverige sedan ungefär 2 veckor tillbaka, så tråkigt verkligen men det har varit mysigt att få vara med katterna+familjen!<3 Här kommer ett litet urplock av händelser innan vi åkte till Sverige. Detta var en så fin, solig morgon. Vi gick upp ganska tidigt, klädde på oss träningskläder och gick ner mot Whole Foods på Piccadilly.<3 Blir helt pirrig av denna stad!

Satte oss sedan med vår favorit smoothie på ett favorit ställe - trappan vid St James park.<3

En fredags eftermiddag i vår fina stad.<3 Vi hade lite ärenden att göra så det blev en ganska lång promenad genom Marylebone till Regent Street ner genom Soho.

Ikea leverans! Älskar spegeln i sovrummet, får verkligen rummet att kännas så mycket större. Vad tycker ni?

En solig lördags morgon.<3 Älskar ljuset i vår lägis och hur fint med hortensior? Håller ni inte med om att köpa blommor är vuxenpoäng?

Hann träna en hel del också innan gymmet stängde! Har hittat ett så bra gym bara 6 minuter från oss, hur lyx? Då finns det verkligen inga ursäkter. ;-) Träning är verkligen det som får oss att må bra, längtar tills gymmet öppnar igen.

Fick användning för en ny svart klänning när vi skulle på en drink en lördagskväll.<3

Lilla frukt+grönt butiken som ligger precis runt hörnet från oss! Går hit flera gånger i veckan för att köpa deras orimligt fina avokado...

Brunch med ett gäng tjejer i Sandras nya lägis! Hur fin?!<3 Även så najs att vi bor bara 10 min ifrån varandra med taxi nu!

Måste tipsa om Bo and Tee som har de snyggaste tränings topparna! Också helt okej priser (för att vara träningskläder liksom!), den röda toppen på första bilden och sedan våra college tröjor på andra bilden är därifrån. Älskar!!

Tillbaka till vår söndags handling på Waitrose!

Snyggaste skinnklänningen från Zara.<3

Traditionen - lördagsbrunchen! Gjorde i ordning allt möjligt gott medan vi lyssnade på ”ursäkta podden” (perfekta sättet att koppla bort alla måsten och bara få skratta ett tag haha) och sedan mys i soffan!

Bjöd hem Sandra på bellinis och girl talk.<3

En till liten dröm från Zara!

Och dör lite för denna blazer klänning, den är så festlig och lyxig! Också den från Zara. Vi båda vågade oss på röda läppar och trivdes väldigt bra i det, måste börja använda det oftare! Här hade vi då klätt upp oss för lite halloween firande.

Middag på Chotto Matte i Soho! Önskar att vi kunde säga att det var bra, men vi var faktiskt riktigt besvikna. Har hört många som älskar detta stället men när vi kom dit vid 20.30 så var personalen så stressiga för att de var tvungna att stänga vid 22. De rekommenderade oss att beställa menyn med 9 rätter, efter 5 rätter var klockan 22 och de frågade oss då om vi ville ha resten i take away box, bad om ett refund istället för maten som vi inte fick. Vi skulle antagligen inte gå hit och äta igen, men en drink funkar absolut!

Donuts från favorit stället i Soho!! De har så otroligt goda vegan donuts i massa olika smaker (alla på första bilden är veganska!). Donuts+senaste avsnittet av Bachelorette en fredagskväll=dröm konceptet!!

Det var en liten update från vårt älskade London.<3 Åker tillbaka på torsdag så tills dess ska vi mysa ordentligt med katterna.<3 Måste sitta i karantän 14 dagar när vi kommer dit men vi har så otroligt mycket att plugga så det kommer (förhoppningsvis!) inte gå någon nöd på oss... Har beställt lite tränings equipment för hemma träning och en massa nyttig mat så det blir att plugga, träna och testa nya recept! Det blir nog bra.

Gillar

Kommentarer

Felicia
,

Hej! Har följt er hur länge som helst, följer er även då på instiftan och snapchat. Ser att ni är väldigt motiverade med plugget, stannar uppe länge osv. Har precis börjat plugga men skjuter upp så otroligt mycket hela tiden. Hur går ni till väga när ni har en pluggdag? Känns som att ni är ”duktiga” på att plugga så att säga! Och hur mycket effektiv pluggtid får ni in varje dag? Skulle uppskatta om ni kunde dela med er lite tips och så!