W - SISTA SOMMARKÄNSLORNA FÖR I ÅR

En av de varmaste dagarna spenderades med Julia och Olivia (och en picknickkorg!!) på Djurgården.<3

Sommarens finaste bukett.<3

Det man älskar med sommaren.<3

Årets bildbevis på två badkrukor!!

Färskpotatis, vit sparris och svenska jordgubbar - kan det smaka mer sommar än så.<3

Ute i skärgården med William och Melinda. Så mysig dag!!

En av sommarens mysigaste kvällar: filmkväll på bryggan i solnedgången.<3

Sommaren känns ju långt borta nu men tänkte ändå att det kunde vara mysigt med några sista sommar-moments för i år! Hoppas ni gillar.<3 Med tanke på omständigheterna så har det varit en väldigt fin sommar ändå, tacksam!!
Förutom att ha glassat och haft det gott så har vi även (på distans!) jobbat med en law clinic i London. Först var vi med på deras ”race and policing” forum vars syfte var att lyfta diskussion kring olika aspekter av just race and policing. Vi har sedan jobbat vidare på samma klinik där vi har fått jobba på ett riktigt case pro bono! Caset involverar en person som sitter inne på livstid men fortfarande hävdar sig vara oskyldig. Inga detaljer får avslöjas men det känns väldigt intressant, viktigt (och kul!!) att få göra något ”på riktigt” om ni förstår vad vi menar?
Hade gärna velat jobba vidare med denna klinik men känns som att tredje året kommer att ta upp all tid. Vi tar även en väldigt krävande kurs i mooting & advocacy detta år (väldigt bra att ha på sitt CV!), så det känns som att vi kommer att ha mycket att göra.
Det var en liten update på vad som hänt och vad som händer! Snart blir det London och ny mysig lägis. Vet att vi redan nämnt den flera gånger haha men är så taggade på att komma dit, göra fint, hemtrevligt, bjuda hem vänner och ha det mysigt i höst.<3

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,