W - SHIMMERS

Godmorgon hjärtan!! Detta inlägg skulle egentligen ha kommit ut igår, men efter att ha redigerat bilderna så var vi så trötta så ögonen bara föll igen. Ni får lite bilder från vår magiska dag igår, wow!<3

Vi hade bokat lunch på "Shimmers on the beach" vid Madinat. Har ätit middag här innan och då denna location var så drömmig så bokade vi detta för lunch denna gång!

Shimmers ligger jättefint beläget på stranden och restaurangen serverar grekisk mat! Denna gula lilla Balenciaga fick följa med igår, inte använt den på hur länge som helst. Men den är så fin, perfekt size. Gillar färgglada väskor vilket även får servitör gjorde som ville sno med sig väskan hem. ;-)

Beställde in en varsin mocktail, denna "berry" drink var så god!

Vi är ju väldigt förtjusta i sånt här porslin och faktiskt så köpte vi med oss lite från Madinat senare på kvällen. Eller "lite" blev det ju inte, säkert 10 kilo porslin så det är tur att vi har några kilo över i väskorna. ;-) Hade tänkt visa er vilka, men porslinet ligger väl paketerat så ni får se allt när vi är hemma igen!

Så fick vi in vår mat! Märks väl att vi är fan av det italienska köket då vi både beställde pizza och pasta. ;-) Men det var en liten grekisk touch på båda rätterna, vår pasta toppades med fetaost och Viggos pizza var med fetaost och oliver.

Våra fina föräldrar<3

Till efterrätt blev det grekisk yoghurt med nötter och honung.

Och vår fina familj, som vi har turen att få resa världen över med.<3

Mätta och belåtna gick vi ned på stranden då vi hade planerat lite bilder där. Det var SÅ fint ljus och locationen var todiefor!

Vendelas outfit! Vart allt kommer ifrån får ni veta i ett senare inlägg. :-)

Viggo fick agera fotograf och fångade denna magiska bild med Burj al Arab i bakgrunden. På tal om Burj al Arab så ska vi dit på måndag för lunch, tagg!!

Vanessa hade på sig en fantastisk klänning från Topshop! + clutch från LV. :-)

Här stannade vi till solnedgången och såg solen likna ett eldklot innan det blev mörkt. Då gick vi in i Madinat Souken och gjorde lite shopping. Tycker det är så kul att kika runt på lite mer klassiska Dubai saker! Fick som sagt med oss porslin, två par sandaler som får oss att tänka på Sex and the City, lite smycken och två så coola väskor som vi måste visa er snart!! :-)

Ännu en underbar dag i Dubai.<3

Gillar

Kommentarer