W - S P R I N G

Här kommer ett riktigt vårig inlägg, än är vi inte där - men tiden kommer gå fort så snart kan vi njuta av vår igen! Vår är nog den bästa årstiden (om man bortser från sommar<3) på det sättet att det känns som att allt börjar gro på nytt. Den första vårsolen, när folk börjar posta bilder på instagram på uteserveringar, dagen man kan ta på sig sin efterlängtade vårjacka - dessa moments är lika härliga varje år. Nu listar vi 4 saker vi gillar med våren, tips på 2 vår outfits för den tidiga våren och våra planer inför våren 2017!

WHAT WE LIKE ABOUT SPRING

Dagarna när körsbärsträden börjar blomma - då är det vår på riktigt. Här är ett måste för alla bloggare att besöka för att fota outfits, vi brukar se till att gå hit minst en gång per år! Det är så vackert, dock är ett tips att ta sig hit tidigt på morgonen (runt 8.30-9) för att undvika att få med hela folkmassan.

Sitta ute på uteserveringar. Åh, detta är verkligen VÅR! Bilder från en middag på Strandvägen innan sommaren, där finns en av de finaste uteserveringarna. Längtar tills det är dags<3

Man kan börja grilla! Älskar ju grillad mat, allt från grillad kyckling till grönsaker och rotfrukter. Vi brukar alltid börja grilla tidigt på våren, vår pappa är grillmästarn och mamma är mästerkocken som gör i ordning allt. :-P

Vi kan börja sitta ute i vår fantastiska trädgård. Bild från förra valborg med kusin Lina<3

2 OUTFITS FOR SPRING

Contains adlinks!

THE LEATHER SKIRT + SWEATER

SHOES / SKIRT / BAG / SWEATER

Än kan vi ju inte börja klä oss i tunna linnen och fladdriga klänningar, men kjol är ju aldrig en dum idé! Här kommer en outfit med läderkjol+sweatshirt. Tycker att wedge sneakers är så fint till kjol så här kommer ett par Isabel Marant look alikes, kan tänka mig att dessa kommer gå åt fort så skynda fynda!

...AND A PAIR OF SHADES

SKIRT / BAG /BIKER / SUNNIES

Vippig kjol, biker jacka och ett par snygga solglasögon. En perfekt outfit för tidig vår! Hade tänkt att denna outfit även kan matchas med wedge sneakersen i det förra collaget. Den här outfiten gillar jag riktigt mycket - en mix mellan coola plagg och gulligt!

SPRING 2017

Avslutar detta inlägg med att berätta lite smått om våra planer för våren 2017! :-)

- Antar att våren i typ mitten av Mars? I slutet av Mars ser vi fram emot att äntligen lämna in gymnasiearbetet och kunna lägga det bakom oss.

- I vår har vi en resa planerad med Gisela och Angelica, vi ska ses på fredag för att planera mer kring den. Åh ser så mycket fram emot det<3

- Fortsätta planerna kring studenten och flytten.

- Går allt som planerat så kommer vi vara med i ett projekt som börjar förberedas någon gång i vår. Hihi ska bli spännande och annorlunda!

- På påsklovet har vi planerat att resa någonstans, vart är inte helt bestämt, men till ett varmt ställe. Just nu funderar vi på Tulum eller kanske Dubai! Zanzibar låg också i tankarna, men vi tycker nog att det är för lång flygresa dit för bara en vecka, så vi sparar det resmål et till framtiden. :-) Åh älskar att planera resor!

Gillar

Kommentarer