W - Q/A PT.3

Vårt älskade New York<3!

Vad är er största dröm?
Oj vad svårt! Man drömmer ju om så mycket, men viktigast av allt för oss är nog att vi alltid ska trivas i oss själva och det liv vi lever. Tror att det är så viktigt att tycka om sig själv och sitt liv, att trivas med det man gör och även fast det alltid kommer finnas sämre dagar så får dessa inte överväga de som är bättre. :-) Så vår största dröm är nog att alltid vara lyckliga (och allt vad det innebär) med det liv vi lever!

Träffar ni nån kille just nu?

Nej, just nu träffar vi ingen kille på det sättet. Visst skulle det vara mysigt med en pojkvän, men känner inte att det är något vi "letar" efter! Tror väl på att man är menad att träffa en del människor och dagen man träffar killen som man tycker om lite extra så känner man nog det direkt. Vi har väl kommit till den punkten där man inser att det krävs mer än att bara vara kär för att kunna träffa någon, det ska inte endast vara två personer som är kära i varandra, utan också två personer som värdesätter och tänker på varandra. :-)

Håller ni kontakt med era ex? Vad tycker ni om att träffa/hålla kontakten med sitt ex? Har svårt att släppa mitt ex som kompis...

Nej, vi har ingen regelbunden kontakt med våra ex pojkvänner. Man hörs väl då och då, ganska sällan faktiskt! Att hålla kontakten med sitt ex beror väl lite på vem det är och vad för relation man har i nuläget till den personen. Om man känner att det gynnar en själv på något sätt att ha kontakt, så varför inte? Tror väl dock att man får vara tydliga mot varandra då med vad man vill så det inte sker missförstånd eller att man sårar någon, sånt är ju inte kul! Att just vara kompis med sitt ex är nog något som nog de flesta skulle ha ganska svårt för, men om båda känner på samma sätt att det inte finns några känslor kvar så är det väl inget konstigt med det. Viktigt är ju bara att vara ärlig och tydlig med relationen. :-)

Vilken av era väskor är er favorit och varför? :-)

Oj, svårt att välja hehe... Just nu älskar vi båda Vanessas Dionysus väska i blå mocka, den är så fin och passar till det mesta!

Favoritväskan just nu!

Ert bästa köp det här året?

Resor kommer alltid vara de bästa köpen<3!

Hur tycker ni det är att hålla tal och sådant i skolan? Tips på vad man ska göra om man inte tycker om sånt. :)

Vi går faktiskt en kurs i retorik det här året! Innan hade vi inte problem med att prata inför en grupp, men eftersom man typ aldrig får göra det i skolan så var det såklart ovant. Nu tycker vi inte att det är så stor grej längre då vi går retorik kursen och får hålla tal ganska ofta. Man lär sig att använda kroppsspråk mer, tala utan manus osv. Så tips är väl att göra det oftare tills man känner sig bekväm med det! :-)

Hur fick ni era namn och vad skulle ni vilja heta om ni inte hette Vendela och Vanessa?

Mamma och pappa tyckte om bokstaven "V", de bestämde sig för namnen Vanessa och Vendela ganska tidigt om det skulle b li två tjejer. Eftersom de inte kollade upp kön innan så trodde de dock att en av oss var en kille och skulle då få heta William! Tycker att Vendela och Vanessa passar oss så bra så vi har aldrig funderat över om vi skulle vilja ha något annat namn.

Två bilder på mini Vendela och Vanessa. Den första var vi runt ett år på och den andra är tagen någon dag efter vi föddes!

Vilket är ert favorit märke?

Vi gillar många olika och vi köper ju grejerna utifrån hur det ser ut, inte vad det är för märke. :-)

Hur mycket väger ni och hur långa är ni?

Oj, vi har nog inte ställt oss på vågen på väldigt länge. Men runt 48 kg skulle vi nog tippa på! Vendela är 1.57 och Vanessa 1.58 lång. :-)

Hur får ni så fin hy?

Åh tack! Vi har faktiskt märkt att både hudvårdsprodukter och sminkprodukter spelar en stor roll. Vad man äter, dricker och hur mycket man sover är ju också saker som spelar in på hur huden mår! Men vi tvättar ansiktet morgon+kväll, använder ansiktsvatten, ansiktskräm baserad på morgon eller kväll. Vi gör ansiktsmasker runt två gånger i veckan och ett av de bästa tipsen är att peela huden, det hjälper verkligen mot orenheter, finnar osv!

Hur lyckas ni vara så bruna hela tiden? :-)

Hemlisen just nu är brun utan sol. ;-) Vi reser ju ganska ofta och då vi har bra pigment så får vi färg väldigt lätt. När vi sedan kommer hem försöker vi att sitta ute om solen visar sig, just för att behålla brännan. Att smörja in kroppen med body lotion efter varje dusch och smörja ansiktet morgon och kväll hjälper ju också att hålla brännan. :-) Men nu när solen inte har visat sig på ett tag så åker BUS flaskan fram, vi använder en från Collistar!

Bor ni hemma eller i egen lägenhet?

Vi bor hemma. Lägenheten som vi har i stan är familjens, men eftersom den ligger nära både dansen och skolan så är vi där ibland i veckorna! :-)

<3

Betalar ni själva för alla kläder och saker ni köper?

Mamma och pappa betalar en del saker, och så betalar vi själva en del saker. Oftast är det så att mamma/pappa betalar för grejer de tycker att vi ska ha/behöver och om det är något som de inte tycker att vi behöver så köper vi det själva! :-) Sedan har vi ju en himla tur att vi har samma smak som vår mamma för kläder/skor, vi kan låna en del kläder och i 90% av fallen så lånar vi skor av henne. ;-)

Vilka plagg känner ni er mest bekväma i? :-)

Vi gillar mest att klä oss i klänning eller kjol, har vi byxor så gillar vi mest kostymbyxor eller byxor av annat material än denim. Ett par snygga jeans känner man sig ju alltid fin i, men det är ju verkligen inte det bekvämaste enligt oss! :-)

En egenskap ni önskar hos en kille och en egenskap ni inte skulle vilja att killen har?

Driven, social, ödmjuk, ärlig och att han trivs i själv. Blev fem stycken nu, hehe... Egenskaper vi inte skulle vilja att han har är egoistisk, snål och att han har ett ständigt bekräftelsebehov.

Vilka är era bästa vänner?

Vår absolut bästa vän är varandra! Vår familj räknar vi också som våra bästa vänner då vi står varandra så nära, för att vi vill göra så mycket tillsammans och för att vi kan prata om allt<3.

]]

Gillar

Kommentarer