W - Q/A

Super snygga bilder! :) Vilken/vilka färger tycker ni passar till en som är "orange"/ljushårig? :D

Tack så mycket! Nude/camel är en färg som vi tycker att alla passar i, och sedan är grönt och marinblått väldigt fint om man är lite mer orange/rödhårig. :-)

Åh va mys! Så fin pyjamas, var är den ifrån? :)

HÄR hittar ni den! :-)

Eran sti inspirerar mig så mycket verkligen! Men jag undrar, är klänningen från Pernilla Wahlgren uppsydd? Och hur långa är ni? kram!!

Åh vad kul att höra<3 Ja den är uppsydd då vi tyckte att den var för lång. Vi är ca 1.58 båda två, kram!

Vad hette ön ni va på i Maldiverna ? :)

Själva resortet kallas Sun Island, ön heter Nalaguraidhoo. :-)

Först och främst - älskar er blogg och ni är verkligen såå fina!! Min familj har länge pratat om att åka till Maldiverna, andledningen till varför vi inte gjort det är för att vi har hört att det inte finns så mycket att göra där, vi är rätt resevana vilket ni också är och vill gärna göra annat än att ligga på en strand i 2 veckor har ni några tips på saker ni som varit där??

Men åh tack fina du!<3 Maldiverna handlar i princip om att sola och bada på de fantastiska ständerna, snorkla och åka ut på båtturer. Förut hade vi nog blivit väldigt rastlösa på en sådan semester men just i år passade det oss så bra efter en så hektisk höst. Det fanns inget wifi på rummet, vilket vi älskade (så borde ju semestern alltid se ut?) då man verkligen kan slappna av. Vårt hotell fixade roliga arrangemang som poolpartyn, crab race och live shower på kvällarna också, och självklart hade de ett helt fantastiskt spa. Vi trivdes verkligen så bra!<3 För oss så passade en sådan lugn semester perfekt, men känner ni att ni inte vill ligga på en strand i två veckor är nog inte Maldiverna det första vi skulle rekomendera då Maldiverna är ett resmål som man åker till för den riktiga paradiskänslan och de underbara stränderna.<3

Är det saltvatten där eller "vanligt" sötvatten?:)

I Maldiverna är det saltvatten!

Såå otroligt fint! Skulle ni kanske kunna göra fler inlägg där ni visar vad ni använder för inställningar på kameran och mer om foto och redigering? Tyckte verkligen om det som ni gjorde sist :)

Absolut, det kan vi fixa! :-)

Vart kan man hitta dessa fina virkade klänningar? :*

Kolla instagram sidan @emmaoclothing där hittar du info+webshop! Klänningarna är handgjorda och en del av intäkterna går till barn i Zimbabwe! Kram

Vilken kamera använder ni för att ta alla fina bilder? Har ni använt eran Gopro än?????

Vi har en Canon 7D med ett Sigma Macro objektiv + ett 50 mm från Canon. Absolut, vi ska sätta oss och klippa ihop de vi har och så ska ni få se det sen! :-D

Hej! Tack för en underbar blogg :) har några frågor till er om ert gym, vad är det för slags gym (vad heter det)? Och vilka tider brukar ni oftast vara där? Verkar inte som så många andra är där samtidigt som er?

Åh tack för att du läser. :-) Vi gymmar på PML gym, gymmet ägs av våra föräldrar så vi åker dit när vi vill! Ibland är det pass i grupp, annars så gymmar de anställa när de vill. Oftast är vi ensamma när vi är där, vilket vi tycker är skönt! :-)

]]

Gillar

Kommentarer