W - Q/A - CLOTHING

Vilka fina bilder! Vart är jeansen ifrån? Såå snygga!

Åh tusen tack! Jeansen kommer från True Religion. :-)

Vart kommer de vita snygga tofflorna ifrån? :-D

Från Birkenstock, beställde de från Asos. Skönaste skorna, kan gå hur långt som helst i dem! :-D

Undrar vart dina byxor kommer ifrån Vendela? Super fina!

Åh tack, de är jättesköna också! Kommer från ZARA, finns i fler färger också. :-)

Vart kommer jackorna ifrån? Sjukt snygga!

Åh visst är det balla? Tack så mycket. :-D Hittade de på en outlet från märket BCBGMaxazria.

Hej, om man ska köpa Isabel Marant sneakers med wedge vilken färg tycker ni man sk a investera i, beige eller svart? Ni har såååå bra stil och skulle vara till jättestor hjälp om ni svara!

Åh tack, vad glada vi blir att du tycker så! :-) Vi har använt våra Isabel Marant sneakers väldigt mycket, både de beigea och svarta. Men tycker att svart är den färgen man ska köra på, den kan man ha året runt och går ihop med alla outfits. Kram

Åhhhh så snygga toppar (ljusrosa och beige) vart har ni köpt de? :)

Åh tack! De är egentligen bodys och den rosa kommer från Topshop och den beigea från Charlotte Russe. Tänkte göra ett inlägg med tips på bodys, så håll utkik! :-)

Hej! Superbra blogg! Undrar lite har ni resonerar mellan att bära päls och fjäderjackor? Skulle vara supreintressant över hur ni resonerar!

Har redan svarat på denna fråga förut, men vi försöker alltid att köpa fuskpäls (i princip alla våra pälsjackor är fuskpäls) framför riktig päls. Men vi är inte "fläckfria" på det här området så på vissa plagg (tex dunjackor) är det riktig päls på. Egentligen är det ju ganska svårt att hitta tex dunjackor med dun som inte kommer från djur. Men som sagt, vi försöker så långt det går att köpa fuskpäls framför riktig päls. :-) Kul att du gillar bloggen, kram!

]]

Gillar

Kommentarer