W - PRESS DAY 1.

Hej finisar och förlåt för utebliven uppdatering under dagen, vi har haft fullt upp! Här kommer i alla fall några snaps så ni får följa oss genom vår tisdag och de pressvisningar vi varit på. Pressdagarna håller ju igång för fullt nu och vi vill hinna med så många som möjligt. :-)

Det bjöds på smarrig mat, mmm...

Så god broccoli, hummus, potatissallad och en rödbetssallad som var amazing. Vi åt tills vi var mätta och sedan åt vi lite till! ;-)

Sedan kikade vi på alla fantastiska skor, även hur många skor vi än har så lyckas man alltid hitta fler som man vill ha, håller ni med?

Och dessa i blått sammet föll vi för lite extra, ah vad snygga de var.

Och hur fina var inte dessa smycken? Stilren och enkel design brukar vara det som funkar till allt! Efter nån timme hos Mildh sprang vi vidare till...

Gänger på Redandsquare där couture klänningarna från Naim Josefi's FW visning hängde framme, då vi var på denna visning så kom vi så väl ihåg dessa otroligt fina klänningar - särskilt den vita. Tänk om man kunde få något tillfälle att få bära en sådan klänning någon gång?

Och de hade dukat fram somriga drinkar, juice och vår favorit - macarons!

Och vi kikade vi på Deichmann's underbara skor...

...och blev lite kära i dessa tofflor med glittriga stjärnor<3

Samt denna denim skjorta signerad Esprit är en dröm!

Det bjöds såklart på god mat här också. :-P När vi kände oss klara gick vi vidare och trots regnet så hann vi även fixa outfit bilder... ;-) Sedan blev det ett svettigt pass på gymmet och nu har vi landat i soffan i väntan på ett avsnitt Hollywoodfruar, bra tisdag? Svar ja!

Gillar

Kommentarer

Ellie,
Love the food and the Gucci bag, haha.<3 www.blogellive.com
www.blogellive.com