W - PH FORMULA

SKINCARE

Så dags för lite hud-tips! Vi bara måste tipsa er om dessa produkter då de har gett oss helt galna resultat. Vi har sedan ungefär ett år tillbaka haft sämre hud än vanligt. Innan fick vi typ aldrig en finne och att oroa sig över oren hud var inget vi tänkte på. Men så kom en period då vi fick massa små prickar, rödflammig hy och finnar - inget som direkt syntes för andra men vi upplevde en stor skillnad på vår hy från när vi innan knappt haft finnar.

Så under flera månader har vi provat massa olika produkter, gått på behandlingar, tänkt på om det vi äter utlöser breakouts och försökt äta annorlunda, men inget av detta har gett oss något direkt resultat. Så tog vår hudterapeut in ett nytt hudvårdsmärke - pHformula, ett märke från Barcelona. Vi har nu använt dessa produkter i endast 1 månad och alla prickar+rödflammig hy är borta. Helt magiskt och det känns som att vi äntligen har "fått tillbaka" vår hy! Har även läst runt lite om dessa produkter och alla som testat dessa har upplevt samma resultat.

Detta använder vi:

1. Rengöring morgon+kväll. Denna är så skön då den skummar och känns skonsam mot huden.

2. Ett ansiktsvatten i spray-form som även det används morgon+kväll!

3. Serum - ett "recovery" för morgonen och ett "active" för kvällen.

4. Avslutar med en fantastisk ansiktskräm som ger så mycket fukt utan att man känner sig oljig och blank.

Det enda minuset är väl att produkterna är dyra och man kan endast köpa de hos certifierade hudterapeuter. Men vi prioriterar verkligen bra hudvård som fungerar, så detta ville vi verkligen tipsa er om som kanske också haft lite problem med huden!

Gillar

Kommentarer