W - OUTFIT PICTURES NOW & THEN

Nu tänkte vi göra ett sånt här "kasta mig tillbaka (throwback hehe)" inlägg, tar tid att leta upp gamla bilder, så sådana här inlägg brukar inte vara så enkla att göra, men vi vet hur roliga ni tycker sådana här inlägg är. Så här kommer ett smakprov på outfit bilder genom åren! Vi börjar vid 2011 och avslutar nu, 2016. Hoppas ni gillar sådana här inlägg då vi bjuder på oss (lovar att nästan ingen har sett dessa bilder på hur länge som helst), enjoy<3!

2011

VENDELA / VANESSA

Här hade vi precis startat upp en varsin liten blogg. Vi älskade hårband, öronmuffar, att ha shorts över strumpbyxor (BIG NO NO). Vanessa hade solglasögon på alla outfit bilder, till och med de som togs inomhus. Vi fotade nästan allt med våra första "touch mobiler", vår favorit location var att stå i spegeln hemma i hallen! Ja, behöver vi säga något mer? ...

2012

VENDELA / VANESSA

Mycket händer på ett år, tycker ni inte? Outfit bilderna var inte på topp, men visst hade vi utvecklats lite. Här gällde jeans och linne med kofta över, varje dag. Vi shoppade nästan allt på vår favorit butik - Hollister. Här hade vi också införskaffat oss vår första riktiga kamera, tror att det var en liten digital kamera! Vi gillade fortfarande att fota i korridoren hemma, men också att stå ute i rabatten. Fint va? ;-)

2013

VENDELA / VANESSA

Nu måste vi ändå säga att vi hade utvecklats. Vi fotade faktiskt med vår första systemkamera, en liten (som då kändes så stor) Canon 1200D (idag har vi en 7D). Som ni ser så hade vi flyttat våra locations från hallen och korridoren ut i naturen, katterna fick också gärna vara med lite i bakgrunden, lägg märke till soptunnan på Vanessas bild! ;-)

2014

VENDELA / VANESSA

2014 var året då vi började blogga på ett mer seriöst sätt. Vi uppdaterade varje dag och fotade outfits några gånger i veckan, också när vi var ute och reste, vilket ni kan se på dessa bilder! Vendelas outfit är tagen i New York och Vanessas i Rom. 2014 skulle vi nog säga var året som vi började utveckla vår egna stil och inte kolla så mycket på vad andra hade på sig, som kompisar i skolan osv. Vi älskar fortfarande den fluffiga, blå tröjan som Vendela har på bilden, så den kommer det nog en outfit med senare i höst! ;-)

2015

VENDELA / VANESSA

Här hade vi verkligen utvecklats med outfit bilder, tycker dessa är riktig fina! Båda är från Palma och vi kommer ihåg vad många fina omgivningar det fanns där som vi fotade i. Hur fint är det inte på Vendelas bild med palm skuggorna på marken? Vanessas ljusblå klänning från J. Lindeberg är todiefor! Här måste vi säga att vi hade blivit duktiga på det där med outfits! :-)

2016

VENDELA / VANESSA

Och här är vi nu! Scrolla upp till första bilderna från 2011 och sedan ner hit igen. Visst är det otroligt hur mycket man kan förändras på bara några år?! Vi tycker det är himla roligt att kolla tillbaka på hur mycket vi har utvecklats, inte bara bilder, kläder, outfits, yta osv, utan också hur vi har utvecklats som personer, det är det viktigaste att komma ihåg och att kunna se tillbaka på<3!

]]

Gillar

Kommentarer