W - OUR WEEKEND IN PICTURES

Fredagen började med skola och sedan packade vi in oss i lägenheten! Här har vi fotat förut, ni kanske känner igen det? Det är i alla fall en korridor i huset där vi har lägenhet. :-)

The Friday began with school and then we brought our bags and went to our apartment!

Efter mycket letande på Foodoras hemsida och många om och men så bestämde vi oss för burgers från Prime. 30 minuter senare stod maten utanför porten och vi åt i soffan framför några avsnitt av Bachelor! Bra start på helgen...

We decided to order burgers from Prime, 30 minutes later the food arrived to our doorway. Gotta love Foodora!

Vid halv åtta började vi fixa oss för en utekväll. Vanessa hade på sig läderkjol+body från Missguided!

When the time was 9.30 pm we started to get ourselves ready for a party night. Vanessa's leather skirt+body are form Missguided!

Vi båda matchade med läderkjolar. Vendelas kommer faktiskt från Shein, fick den för typ två år sedan därifrån? Fortfarande en favorit iaf, bodyn är från Missguided!

We both matched with leather skirts. Vendela's comes from Shein and body from Missguided!

Vid nio mötte vi upp Gisela! Vi gick först till guldbaren på Nobis hotell, där tog vi en varsin farligt god drink hehe... Sedan fortsatte vår utekväll!

When the time was 9 pm we met Gisela! First we went to guldbaren at Nobis hotel.

Och så var det lördag, vi vaknade upp i den mysiga sängen i lägis<3!

And then it was Saturday and we woke up in this big cosy bed in the apartment<3

När vi hade packat ihop lite grejer och slängt upp håret i en tofs tog vi oss till centralen och satte oss på ett tåg hem till Trosa!

When we had got our bags ready we went to the Central to get the first train home to Trosa!

Eftersom vi inte hade hunnit med frukost så köpte vi med oss våra favorit smoothies. "Naked" i smaken apelsin och mango!

När vi kom hem så stod vårt lilla hjärta innanför dörren. Hihi visst är han för söt? Han har blivit väldigt tjock, har inte listat ut än om det är pälsen eller om han bara är tjock haha!

When we came home our sweetheart was waiting for us! Hihi, he is so cute.

Och sedan blev det brunch, mums!

And then we had brunch. :-P

Och maten skulle såklart fotas! :-P Glöm inte att följa vårt insta food account: @foodbylaukkanens

Don't forget to follow our insta food account: @foodbylaukkanens

Medan vi vilade ut matkoman så passade vi på att läsa de nya numrerna av Veckoreyn och ELLE. Åh älskar att köpa tidningar i pappersform, det är så mysigt att lägga sig i soffan med en riktigt tidning. :-)

After the brunch we read the newest issues of ELLE and Veckorevyn!

Sedan fixade vi ihop våra nya tak lampor från EOS, som ni ser så är det ganska högt i tak i våra rum så pappa hjälpte oss att sätta upp lamporna. Det blev jättefint, resultatet får ni se i ett senare inlägg!

Det spöregnade ute, men vi tog på oss träningsskorna, vinterjackor och mössa och tog oss ut på en promenad i alla fall! Gjorde lite styrkeövningar för olika delar av kroppen vilket har resulterat i träningsvärk idag...

När vi kom hem från promenaden blev det ansiktsmask och ett dopp i jacuzzin. Sedan lagade vi middag till oss och vår lillebror, så åt vi tillsammans! Efter middagen fixade vi lite lördags gott som vi åt i soffan framför "Forest Gump" filmen, hade aldrig sett den innan, men gud vilken gullig film? Förstår att den är en klassiker.

When we came home from the powerwalk we cooked dinner for us and our littlebrother! After the dinner we saw the "Forest Gump" movie, we hadn't seen it before, but it was such a cute movie? It's understandable that it is a classic.

Sedan blev det söndag och vi åkte hem till Filippa i Djursholm för en mysig födelsedags brunch<3!

Then it was Sunday and we went home to Filippa in Djursholm for a cosy birthday brunch<3

När vi sedan kom hem igen satte vi på datorn och fixade lite inlägg+plugg!

When we came home again we got some posts and studying done.

Vi öppnade ett paket från Missfanny som hade skickat en massa fina grejer. Bland annat denna pyjamas i siden, fler bilder kommer!

We opened a package from Missfanny that had sent us a lot of fine stuff. Including this pyjamas in silk, we'll show you more pictures later!

Söndagen och helgen avslutades med lite charkisar som vi åt framför några avsnitt av 24. Sedan var det godnatt!

Så var vår helg, vad tycker ni om den här typen av inlägg? Hiss/diss? Vi brukar tycka det är kul att läsa lite mer detaljerat om någons helg. Vad tycker ni? :-) Nu är vi redo för en ny vecka<3

The Sunday ended with a chark tray in front of a few episodes of 24. Then it was time for bed! So this was our weekend, wish you all a nice Monday<3

]]

Gillar

Kommentarer