W - OUR CHRISTMAS

Här kommer lite bilder från vår julafton, jättemysigt har vi haft! :-) Först, vi med vår fina mamma!<3

Pictures from our christmas eve! We and our lovely mom!

Mamma och pappas julkort såg ut såhär! ;-) Världens bästa<3

Dags att dekorera våra red velvet cupcakes! Frostingen är gjord på endast philadelpia ost och vit choklad. Vi dekorerade med strössel föreställande snöflingor och pepparkaksgubbar från Lagerhaus!

Our red velvet cupcakes!

Världens bästa mormor och morfar kom för att fira julen med oss!<3

Grandma & grandpa<3

KLARA! Visst blev de fina? :-) Supergoda också, dessa fikade vi med senare på kvällen, tillsammans med våra egna lussebullar som vi tidigare har bakat. Slänger kanske in ett recept på våra fina cupcakes senare, om ni vill?

Done! Really delicoius!

Så mycket god mat! De klassiska från julbordet, köttbullar, potatis, prinskorv osv, men också goda sparrissallader och capresse. Vår mamma är mästerkock, men hennes bror är också duktig på mat. :-P Vi åt och åt, tills vi var mer än mätta, haha, känner ni igen er? När matkoman började satte vi oss alla i soffan framför Kalle Anka!

The food was delicious!

Med vår älskade gammelmormor, (obs hon är inte sådär kort jämfört med oss, hon sitter på en stol haha). Var såklart med och firade julen med oss<3

Late grandma<3

Efter Kalle Anka kom tomten och delade ut julklappar. Haha egentligen vår lillebror, han ville vara tomte i år så varför inte? :-P Sedan fikade vi med cupcakes och lussisar, spelade sällskapsspel och hade det mysigt. Nu ska vi packa det sista och sedan kolla Homeland. Måste i säng lite tidigare så vi är pigga imorgon bitti! Hoppas ni alla har haft en fin julafton, puss på er<3

]]

Gillar

Kommentarer