W - NYBROGATAN 38

Efter ett heldagsevent med Devote (mer om det senare) så satte vi oss ner för middag på Nybrogatan 38. Har velat äta där förut, men det är alltid fullbokat, så idag gick vi dit och kollade om det fanns något drop-in bord, vilket vi hade tur med att det fanns!

Vi lyxade till det ordentligt hehe, kände väl för att göra det idag, fira att det är fredag imorgon kanske? Vi tog en varsin drink innan vi bestämde oss för att vi skulle äta<3

Vi båda tog deras kalvtartar, tar ju alltid det om det finns på menyn. ;-) Den här var så sjukt god, vågar faktiskt säga att den är en av de bästa vi ätit!

Vendelas nya favvo frisyr: våffel ruffset, hehe. Hon har även på sig en av våra nya favorit chokers, ska ta bättre bild på den en annan dag, hade tänkt länka den till er men såg att den var out of stock! :/

Så mysig och varm omgivning, perfekt att sitta här inne för middag en kall kväll! :-)

Vanessas outfit kommer upp imorgon, hon har en ny topp som vi fick hem i ett bud från Bubbleroom, bättre bilder kommer såklart!

Kolla vilken mysig middag vi hade, vi blev verkligen inte besvikna på Nybrogatan 38 så hit kommer vi gå igen. Vill ni gå hit så hittar ni restaurangen (ganska självklart...) på Nybrogatan 38! Gillar ni råbiff så borde ni testa den. :-) Nu ska vi snart iväg mot Base för dans, kram!

]]

Gillar

Kommentarer