W - "NO MATTER WHAT HAPPENS, THE SUN WILL RISE IN THE MORNING"

Hej! Jag har en fråga till er då ni har sagt att ni planerar att flytta till LA nästa år, hur ser ni på det hela nu efter resultaten av gårdagen?

När vi vaknade upp och kollade vårt Instagram flöde så bestod det till 90% av negativa inlägg från Sverige om att Trump vunnit valet, vilket vi förstår. Vi trodde då att det även skulle märkas när vi gick ut på gatorna imorse (här i LA alltså!), men det gjorde det inte någonstans. Solen sken som vanligt, städerskan som städar rummet på hotellet log och sa good morning som vanligt, och han som serverade oss frukost var lika trevlig som vanligt. Ingenting förändras över en natt, och vi vet inte vad som kommer att hända heller. Som vi redan har skrivit så tycker vi att det är helt sjukt att en person som Trump kan vinna valet och bli ledare över en av världens mäktigaste länder. Dock så var inte vår första tanke nä r vi fick reda på resultatet att avbryta våra planer angående att flytta hit, för vi älskar USA, och det har varit vår dröm så länge att flytta hit, så vad skulle det vara som Trump gör som hindrar oss? Vi håller inte med någonstans om hans åsikter, men nu är det så här det är och det är inget som någon kan ändra på. Det var det amerikanska folket som valde honom, och på något sätt så var de tydligen missnöjda med sin nuvarande regering. Det är så svårt att uttala sig om en sådan här fråga dagen efter valet, inget har ju hänt än? Vi får helt enkelt se vad framtiden visar, vi lever nog mer för dagen och försöker vara positiva.

Idag besökte vi ett supermysigt ställe som heter Malibu Farm, ligger precis vid havet och måste vara det perfekta läget att ha en restaurang på. När vi sitter på uteserveringen går det en man förbi med en vagn. På sig har han en skylt där det står "Be Posit ive" och på vagnen sitter dockor, mjukisdjur och en stor amerikansk flagga. När vi såg den tänkte vi på Obamas tal till nationen innan valet var avgjort, där han bland annat bad amerikanska folket att se på varandra som människor, inte som republikaner och demokrater, att man måste se det positiva i alla situationer. Han sa även att "each of us has the power to choose our own path" och vi tänker välja att se ljust på framtiden även fast det inte blev som man hade hoppats.

Citerar återigen Obama: "No matter what happens, the sun will rise in the morning, and America will still be the greatest nation on earth."

]]

Gillar

Kommentarer