W - NEW WEEK + PLANS

YESTERDAY'S BREAKFAST: SMOOTHIE BOWLS

God morgon hjärtan! Glad måndag, ny vecka och nya tag och möjligheter. Det gäller att vara optimist. ;-) Nej, men vi har faktiskt inget att klaga på när det gäller att det är måndag - för vi har en massa roliga planer för veckan! Och som vanligt, om ni vill följa oss lite mer i detalj så glöm inte att lägga till oss på Snapchat: @vlaukkanen och @vendeliss.l :-D

MÅNDAG

En helt vanlig dag - skolan, hem och plugga och om vi hinner: gå ut på vår PW. Vendela ska också till naprapaten och vi vill äta vår citron pasta till middag!

TISDAG

Kort dag i skolan, men det väntar en massa plugg när vi kommer hem. Nu har vi endast några få saker kvar, men det är ganska så stora grejer så nu kör vi järnet det sista vi gör i gymnasiet!

ONSDAG

På onsdagskvällen är vi inbjudna till ett event på Vau De Ville tillsammans med OW intimates och MTV. Vi har bjudit med Angelica, Molly och Mathilda så dessa tjejer spenderar vi vår onsdagskväll med!

TORSDAG

Den sista examinationen i kriminologi i form av en debatt står först på schemat och efter skolan, framåt kvällen är vi bjudna på ett event tillsammans med Sophie by Sophie på Kåken så dit ska vi nog en stund. Sedan åker vi hem till Trosa! (Det är även bara 3 veckor kvar till studenten, alltså nu får tiden gå lite saktare tack)

FREDAG

Fredag igen! Vi ska träna och så har vi tid hos frisören. Ska bli jätteskönt att fixa till håret, det behöver verkligen klippas lite nu!

LÖRDAG

Vi tar oss nog ut på vår PW och på kvällen ska vi hem till Angelica i hennes nya lägenhet på middag. Ska bli så kul, hon har fixat så fint så ska bli roligt att se hennes nya hem!

SÖNDAG

Vilodag! Vi åker hem till Trosa och pluggar det sista, för veckan efter är det de sista grejerna i skolan som vi ska sätta. Det gäller att kämpa det sista nu!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Låter som att ni kommer få en super bra vecka! 😊 <3
amandalarsson.nu
madebyw
,
Det tror vi! Kramis<3
Linn
,
Åh vilken rolig vecka 😃
madebyw
,
Precis! 😉